ΥΠΑ: Πρόσκληση για πρακτική άσκηση και εκπόνηση πτυχιακής εργασίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΥΠΑ: Πρόσκληση για πρακτική άσκηση και εκπόνηση πτυχιακής εργασίας
Ανοιχτή πρόσκληση σε φοιτητές Πολυτεχνικών και Οικονομικών σχολών της χώρας.

Ανοιχτή πρόσκληση στους φοιτητές των Πολυτεχνικών και Οικονομικών σχολών της χώρας που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση ή να εκπονήσουν την πτυχιακή εργασία ή διδακτορική τους διατριβή, απευθύνει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, υποβάλλοντας σχετική αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ATLAS ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για το χρονικό διάστημα 2024-2025, η ΥΠΑ έχει αναρτήσει στο σύστημα ATLAS περίπου 86 θέσεις πρακτικής άσκησης, διαθέσιμες για φοιτητές όλων των Πολυτεχνικών Σχολών, τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Τοπογράφων Μηχανικών, Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Τηλεπικοινωνιακών, καθώς και Σχολών Οικονομικών/Λογιστικής, Πληροφορικής/Προγραμματισμού, και Νομικής. Σε ότι αφορά την εκπόνηση πτυχιακής/διπλωματικής εργασίας, ο ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα μπορούν να προσδιορίσουν από κοινού με την ΥΠΑ και τη Σχολή τους το θέμα που τους ενδιαφέρει.

Στο τέλος της περιόδου της πρακτικής άσκησης ή της εκπόνησης πτυχιακής εργασίας/διδακτορικής διατριβής, οι φοιτητές λαμβάνουν επίσημη βεβαίωση προϋπηρεσίας, η οποία θα αναγνωρίζει τη συμβολή τους και την εμπειρία που απέκτησαν.

Όπως επιγραμματικά τονίζει ο Διοικητής της ΥΠΑ κ. Γιώργος Σαουνάτσος «Στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τη σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τον αεροπορικό χώρο, την καινοτομία και την έρευνα, δίνουμε την ευκαιρία στα εξαιρετικά νέα μυαλά της χώρας μας να εργαστούν και να συνεισφέρουν σε ένα χώρο υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, χτίζοντας ένα δυνατό βιογραφικό που θα κεφαλαιοποιήσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον». Αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η πρακτική άσκηση 6 φοιτητών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δυνατότητα εκπόνησης πτυχιακής/διπλωματικής εργασίας στην ΥΠΑ, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες/οι να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα με πλήρη στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας στα e-mails: [email protected] και [email protected] αναγράφοντας ως θέμα «Πτυχιακή / Διπλωματική Εργασία στην ΥΠΑ».

Για τη δυνατότητα πραγματοποίησης Πρακτικής Άσκησης στην ΥΠΑ, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες/οι να αναζητήσουν τις διαθέσιμες θέσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ATLAS, σε συνεννόηση με το Γραφείο Πρακτικής άσκησης της Σχολής τους.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κλειστή η Ακρόπολη 12 έως 5 το απόγευμα λόγω καύσωνα

Βορίδης: Ο Κασσελάκης ζήτησε μισή συγνώμη

Ιατρικό Αθηνών: Δεν υπάρχει ενημέρωση από βασικούς μετόχους για Δημόσια Πρόταση

gazzetta
gazzetta reader insider insider