Χανιά: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή Αγριλές Σελίνου - Μήνυμα από το 112

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χανιά: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή Αγριλές Σελίνου - Μήνυμα από το 112
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στην περιοχή Αγριλές Σελίνου Χανίων που καίει χορτολιβαδική έκταση από το πρωί της Τετάρτης, με βάση την ανακοίνωση που εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην πλατφόρμα X.

Τελευταία ενημέρωση 3:13

Μεγάλη έκταση έχει λάβει η πυρκαγιά στα χωριά Αγριλές και Λιβάδα Χανίων και όμορα αυτών η οποία ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι και αφορά στο Δήμο Καντάνου και Σελίνου, με βάση την ανακοίνωση που εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην πλατφόρμα X.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι μεγάλες ενώ ενισχύονται αυτή την ώρα με κλιμάκια από Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο. Τρία εναέρια μέσα πυρόσβεσης, πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΑΚ και ΕΜΟΔΕ, πάνω από 30 οχήματα υδροφόρες, μηχανήματα έργου πολιτών και αυτοδιοίκησης, εθελοντές και πάνω από 90 πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες που υπάρχουν σε πολλές εστίες, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν και ριπές ανέμου.

Τα χωριά Αγριλές και Λιβάδα στην ευρύτερη περιοχή Ροδοβανίου πριν τη Σούγια έχουν εκκενωθεί με μήνυμα του 112. Οι φωτιά κατακαίει καλαμιώνες, ελαιώνες και άλλες αγροτολιβαδικές εκτάσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Εξοικονομώ για επιχειρήσεις: Αλλαγές στον οδηγό, απλοποιούνται οι διαδικασίες-Στο 50% η απορρόφηση των πόρων

Κομισιόν για Ελλάδα: Βήματα προόδου για το κράτος δικαίου αλλά και 4 νέες συστάσεις

Δημοπρασία 6μηνων εντόκων: Υποχώρησε στο 3,3% η απόδοση - Υπερκάλυψη κατά 2,39 φορές

gazzetta
gazzetta reader insider insider