Μιλάνο: Στα εγκαίνια της Γραμμής 4 του Μετρό της πόλης ο Χρ. Σταϊκούρας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μιλάνο: Στα εγκαίνια της Γραμμής 4 του Μετρό της πόλης ο Χρ. Σταϊκούρας
Πρόκειται για γραμμή, η οποία καλύπτει διαδρομή μήκους  15 χιλιομέτρων σε 30 λεπτά, διασχίζοντας την πόλη από την ανατολική μέχρι τη δυτική πλευρά της.

Στα εγκαίνια της Γραμμής 4 του Μετρό του Μιλάνο θα παραστεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος είναι προσκεκλημένος από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Giuseppe Sala.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για γραμμή, η οποία καλύπτει διαδρομή μήκους 15 χιλιομέτρων σε 30 λεπτά, διασχίζοντας την πόλη από την ανατολική μέχρι τη δυτική πλευρά της και συνδέει το αεροδρόμιο Linate με τον τερματικό σταθμό San Cristoforo.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Μιλάνο, θα έχει διμερή συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Ιταλικής Κυβέρνησης και Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών της Ιταλίας κ. Matteo Salvini.

Ο Δήμαρχος της πόλης του Μιλάνου και ο Ιταλός Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έχουν προσκληθεί στην εορταστική τελετή εγκαινίων του Μετρό Θεσσαλονίκης, τη λειτουργία και συντήρηση του οποίου έχει αναλάβει η TheMA S.A. (Thessaloniki Metro Automatic), μια σύμπραξη της Ιταλικής εταιρείας δημόσιων συγκοινωνιών του Μιλάνου (ΑΤΜ-Azienda Transporti Milanesi) με τη Γαλλική Egis.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επιχειρήσεις: Αύξηση 2,9% του τζίρου τον Αύγουστο - Ξεπέρασε τα 32,2 δισ.

Συνάντηση του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμμελο

Δήμος Ξυλόκαστρου: «Ευχαριστώ» στον Δήμο Αράχωβας για τη συμβολή του στις πρόσφατες πυρκαγιές

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider