Το Τζόκερ μοιράζει 3,4 εκατ. ευρώ ανήμερα των γενεθλίων του!

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το Τζόκερ μοιράζει 3,4 εκατ. ευρώ ανήμερα των γενεθλίων του!

Αυτά τα γενέθλια του Τζόκερ για κάποιους θα είναι ξεχωριστά! Το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ γίνεται 20 ετών στις 16 Νοεμβρίου μοιράζοντας μεγάλα κέρδη. Τουλάχιστον 3,4 εκατομμύρια ευρώ περιμένουν τους νικητές της πρώτης κατηγορίας στην κλήρωση της Πέμπτης, ανήμερα των γενεθλίων του Τζόκερ.

Ήταν 16 Νοεμβρίου του 1997, όταν το Τζόκερ έμπαινε στις ζωές των Ελλήνων και υποσχόταν κέρδη πέρα από κάθε φαντασία. Είκοσι χρόνια μετά, έρχεται να επιβεβαιώσει τη φήμη του, μοιράζοντας εκατομμύρια ευρώ σε όποιον ή όποιους μαντέψουν σωστά το μαγικό «5+1»!

Η τύχη μπορεί να χαμογελάσει σε όλους και άρα και σε σας! Έτσι μπορεί να δείτε να βγαίνουν από την κληρωτίδα, οι αριθμοί που επιλέξατε και η ζωή σας να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη.

Οι ειδικοί όμως συμβουλεύουν να παραμείνετε… ψύχραιμοι και να ακολουθήσετε αυτά τα επτά βήματα:

  • Εξαργυρώστε άμεσα το δελτίο Τζόκερ. Μετά το πρώτο… ευχάριστο σοκ, σπεύστε προς εξαργύρωση. Όσο περισσότερο αφήνετε το χρόνο να περνά, τόσο μπορεί να συμβούν δυσάρεστα όπως απώλεια ή κλοπή ή ακόμα και να... ξεχαστεί κάπου το δελτίο και να παρέλθει η προθεσμία. Το περιθώριο είναι τρεις μήνες, αλλά καλύτερα να μην «καταχωνιάσετε» κάπου το κερδισμένο δελτίο, γι’ αργότερα.
  • Αφήστε λίγο το χρόνο να περάσει. Το πρώτο διάστημα αποφύγετε να κάνετε εντυπωσιακές κινήσεις, ακόμα κι αν το ποσό είναι μεγάλο και σκέφτεστε να κάνετε μεγάλες επενδύσεις. Συνήθως το πρώτο διάστημα μας παρασύρει ο ενθουσιασμός, που δεν είναι καλός σύμβουλος.
  • Όσο μπορείτε κρατήστε το μυστικό. Στην Ελλάδα, ευτυχώς, οι νικητές «προστατεύονται» από την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου αφορά το μεγάλο νικητή. Αν το πείτε παντού, πιθανότατα θα δείτε ένα «τσουνάμι» επίδοξων συμβούλων να σας... χτυπά την πόρτα.
  • Ζητήστε συμβουλές από ειδικούς. Φοροτεχνικοί και οικονομικοί σύμβουλοι μπορούν να σας καθοδηγήσουν με σωστό τρόπο. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από τις συμβουλές συγγενών και φίλων, που πιθανότατα δεν έχουν ειδικές γνώσεις για τις επενδύσεις.
  • Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπία με συγγενείς και φίλους. Αν δεν κρατήσετε «αποστάσεις» ασφαλείας, πιθανόν θα βρεθείτε πιεσμένοι από το πλήθος των ανθρώπων που θα θελήσουν να ζητήσουν δώρα και δωρεές.
  • Ζήστε με καθορισμένο προϋπολογισμό. Μην επιδιώξετε να κάνετε τη «μεγάλη ζωή», ειδικά αν έχετε συνηθίσει να ζείτε με λίγα χρήματα. Μια συμβουλή είναι να τα τοποθετήσετε στην τράπεζα και να ξοδεύετε μόνο τους τόκους, χωρίς να πάρετε το κεφάλαιο.
  • Ξεπληρώστε όλα τα χρέη που τυχόν έχετε. Μην το αναβάλλετε για αργότερα, ώστε να γλιτώσετε και από τα επιτόκια. Καλύψτε χρέη από πιστωτικές κάρτες, δάνεια, ΕΝΦΙΑ και όποια άλλη ληξιπρόθεσμη οφειλή έχετε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider