«Έρχεται» το τέλος των sms για τις μετακινήσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Έρχεται» το τέλος των sms για τις μετακινήσεις
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Στέλιος Πέτσας, δήλωσε ότι την προσεχή εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει διάγγελμα για την επόμενη φάση. 

Μέχρι τις 4 Μαΐου πήραν παράταση τα μέτρα που ισχύουν σήμερα για την προστασία κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ενώ ανέφερε πως αυτή είναι και η ημερομηνία «στόχος» της κυβέρνησης για την κατάργηση sms και έντυπων βεβαιώσεων για τις μετακινήσεις.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι την προσεχή εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα για την επόμενη φάση και υπενθύμισε ότι η μετάβαση στην περίοδο μετά την καραντίνας θα πάρει χρόνο. Εξήγησε ακόμη πως θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα υγιεινής με σχολαστικό τρόπο και ενημέρωσε ότι η κατάργηση του sms στο 13033 θα γίνει σταδιακά.

«Είναι πρόθεσή μας το έντυπο και το sms να φύγουν από την καθημερινότητά μας, θα ενημερωθείτε σταδιακά» είπε και πρόσθεσε πως «Συνεχίζουμε να πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας, αποφεύγουμε επαφές και τηρούμε αποστάσεις, τηρούμε τα μέτρα συλλογικής προστασίας βάσει αυτών που θα μας πουν οι ειδικοί» είπε.

«Στόχος» η 4η Μαΐου

Σε ερώτηση σχετικά με την κατάργηση των sms και τα έντυπα βεβαίωσης για τη μετακίνηση των πολιτών, ο κ. Πέτσας απάντησε ότι είναι πρόθεση της κυβέρνησης να καταργηθεί από τις 4 Μαΐου και μετά, σημειώνοντας ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν από τον πρωθυπουργό, σε διάγγελμά του, την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider