Η «Εξέλιξη» της Τράπεζας Πειραιώς στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το

Στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου συμμετέχει και φέτος το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς.

Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και έχει ως κύριο στόχο την προτροπή του καταναλωτικού κοινού να βιώσει την online αγοραστική εμπειρία.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, προσφέρεται έκπτωση 25% στα δίδακτρα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της e-Academy (για 10 θέσεις ανά πρόγραμμα):

• Digital Marketing Practitioner

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13 Μαρτίου και περιλαμβάνει 90 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, 25 ώρες eLearning και το 2ήμερο digicamp.

• e-Commerce Project Manager

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 18 Μαρτίου και περιλαμβάνει 55 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, 25 ώρες Digital Marketing e-Learning και Strategy case studies.

Η Ακαδημία Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας e-Academy, πραγματοποιείται σε συνεργασία με την eSkills Center by Convert Group και την ακαδημαϊκή επιμέλεια έχει ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO της Convert Group.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται για τα προγράμματα της «Εξέλιξης» στη διαδικτυακή τοποθεσία www.excelixi.org.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider