Η Deutsche Bank απολύει 18.000 τραπεζίτες αλλά οι managers της ράβουν κοστούμια 1.200 λιρών!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Deutsche Bank απολύει 18.000 τραπεζίτες αλλά οι managers της ράβουν κοστούμια 1.200 λιρών!
Σάλο έχει προκαλέσει η προκλητικότητα των υψηλόβαθμων στελεχών της γερμανικής τράπεζας.

Την ημέρα που η Deutsche Bank ανακοίνωσε την απόλυση 18.000 εργαζομένων της, μερικά από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας είχαν το προγραμματισμένο τους ραντεβού για να ράψουν κοστούμια, στα γραφεία της εταιρείας στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ράφτες από τον οίκο πολυτελούς ένδυσης Fielding & Nicholson, βρέθηκαν στα γραφεία της τράπεζας την ίδια μέρα, κρατώντας ειδικές τσάντες με τα κοστούμια των στελεχών.

Συγκεκριμέμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ιδρυτής του οίκου Ίαν Φίλντινγκ Καλκούτ και ο συνεργάτης του Άλεξ Ρίλεϊ είχαν προγραμματισμένο ραντεβού ώστε να «δοκιμάσουν» τα νέα τους κοστούμια υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας.

Όπως αναφέρεται, τα κοστούμια της Fielding & Nicholson χρειάζονται περίπου 8 εβδομάδες για να ετοιμαστούν και οι τιμές ξεκινούν από τις 1.200 λίρες Αγγλίας και ανεβαίνουν ανάλογα με το ύφασμα και την υπηρεσία που ζητά ο πελάτης.

Παράλληλα, δημοσίευμα των Financial Times αναφέρει πως σήμερα, Τετάρτη, ορισμένα πρώην υψηλόβαθμα στελέχη που αποχώρησαν από την εταιρεία – σταδιακά από τον Μάιο του 2018 - έλαβαν συνολικά 52 εκατ. λίρες Αγγλίας, ως μέρος της αποζημίωσης τους!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider