3 σειρές εκτυπωτών που θα φέρουν την επανάσταση στο γραφείο 

Viber Whatsapp Μοιράσου το
3 σειρές εκτυπωτών που θα φέρουν την επανάσταση στο γραφείο 
Ο εκτυπωτής αποτελεί ένα από τα βασικότερα εργαλεία για τις επιχειρήσεις και η σωστή επιλογή του είναι πολύ σημαντική.

Η επιλογή του κατάλληλου εκτυπωτή μπορεί να είναι μια διαδικασία εξαιρετικά πολύπλοκη. Στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές και συχνά είναι σχεδόν αδύνατον να επιλέξει κανείς με σιγουριά ποιος εκτυπωτής είναι κατάλληλος για τις ανάγκες του. Ανάμεσα στις διαφορετικές κατηγορίες, τεχνολογίες και δυνατότητες, ακόμα και ένας έμπειρος χρήστης μπορεί να χαθεί.

Τα πράγματα μάλιστα είναι ακόμα πιο σύνθετα όταν πρόκειται για την επιλογή του κατάλληλου εκτυπωτή για το γραφείο. Ένας λάθος εκτυπωτής μπορεί να εκτοξεύσει το κόστος εκτύπωσης και να μην έχει την απαιτούμενη απόδοση, τόσο από πλευράς ταχύτητας όσο και αναφορικά με την ποιότητα των εκτυπώσεων. Γενικά η αντίληψη που επικρατεί είναι ότι για έναν πολύ μικρό όγκο εκτυπώσεων και φωτογραφιών, οι καταλληλότεροι εκτυπωτές είναι οι inkjet, ενώ για μεγάλο όγκο εκτυπώσεων, η σωστή επιλογή είναι ένας laser εκτυπωτής.

v

Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς κάθε εκτυπωτής εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες. Ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για επιχειρήσεις, οι προδιαγραφές που θα πρέπει να πληροί εξαρτώνται άμεσα από τις επί μέρους ανάγκες. Ένα είναι βέβαιο: Ο εκτυπωτής αποτελεί ένα από τα βασικότερα εργαλεία για τις επιχειρήσεις και η σωστή επιλογή του είναι πολύ σημαντική.

Εμείς από την πλευρά μας κάναμε μια εκτενή έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζουμε 3 σειρές εκτυπωτών της HP που ξεχωρίσαμε και πιστεύουμε ότι θα φέρουν την επανάσταση στο γραφείο και θα σας λύσουν τα χέρια.

1) ΗP Neverstop Laser

h

Η ονομασία αυτού του εκτυπωτή δεν είναι τυχαία. Αν εκτυπώνετε πολύ και συνεχώς εξαντλείται ο γραφίτης, ο εκτυπωτής HP Neverstop Laser είναι ιδανικός για εσάς. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουργιο laser εκτυπωτή, ταχείας επαναφόρτισης που είναι σχεδιασμένος ειδικά για επιχειρηματίες που δεν θέλουν να χάνουν χρόνο με τις διακοπές λειτουργίας.

Ο HP Neverstop Laser είναι σχεδιασμένος με γνώμονα τη βιωσιμότητα: Κατασκευάζεται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 25% από ανακυκλωμένο πλαστικό ενώ το kit επαναγεμίσματος του δοχείου γραφίτη αποτελείται από 75% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Βασικά πλεονεκτήματα:

  • 5.000 σελίδες χωρίς διακοπή

    Είναι ιδανικός για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου.
  • Ξαναγεμίστε το δοχείο σε δευτερόλεπτα

    Το επαναστατικό σύστημα τροφοδοσίας του επιτρέπει να αναπληρώσετε γρήγορα και εύκολα το δοχείο γραφίτη σε 15 δευτερόλεπτα.
  • Αυθεντική ποιότητα HP και απίστευτη εξοικονόμηση

    Η αξιοπιστία της HP με έως και 80% εξοικονόμηση κόστους στον αυθεντικό γραφίτη HP.
  • Συνδεσιμότητα και εργασία εν κινήσει
  • Εύκολη σάρωση και εκτύπωση εν κινήσει με την καλύτερη στην κατηγορία εφαρμογή εκτύπωσης για κινητές συσκευές, HP Smart App.

2) HP OfficeJet Pro:

gfg

Η νέα σειρά HP OfficeJet Pro χαρακτηρίζεται από αυξημένη νοημοσύνη και καινοτόμο σχεδιασμό, σε συνδυασμό με την εγγυημένη απόδοση και αξιοπιστία της HP. Έτσι, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

Βασικά πλεονεκτήματα:

  • Smart Tasks για εξοικονόμηση χρόνου
  • Το Smart Tasks αποτελεί την καλύτερη mobile λύση που αυτοματοποιεί τις λειτουργίες σάρωσης. Σας επιτρέπει να οργανώσετε. τα αρχεία 50% γρηγορότερα και να αποκτήσετε αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και προηγμένη σάρωση.
  • Ελευθερία για να δουλεύετε από οπουδήποτε, οποτεδήποτε
  • Μπορείτε να εκτυπώσετε, να σαρώσετε και να αντιγράψετε τα έγγραφα εύκολα από το κινητό σας, χρησιμοποιώντας την καλύτερη εφαρμογή εκτύπωσης για κινητές συσκευές, την HP Smart.
  • Αυξημένη ασφάλεια, αξιόπιστες συνδέσεις
  • Διασφαλίζει ότι θα διατηρηθεί η προστασία και ο έλεγχος των δεδομένων σας, ενώ προσφέρει self-healing Wi-Fi το οποίο σας κρατά πάντα συνδεδεμένους.
  • Σχεδιασμός που προάγει την βιωσιμότητα
  • Οι νέες συσκευές συμβάλουν καθοριστικά στη μείωση κατανάλωσης ενέργειας, το χαρτί επιλέγεται υπεύθυνα και τα δοχεία μελάνης ανακυκλώνονται εύκολα. Ειδικά η σειρά 9000 είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένους εκτυπωτές και άλλα ηλεκτρονικά είδη.
  • Ενισχυμένη εμπειρία χρήστη
  • Η νέα έξυπνη διαχείριση δίσκου εξόδου εμποδίζει τη διαρροή χαρτιού όταν ο δίσκος εξόδου 250 φύλλων είναι γεμάτος, ενώ στη σειρά 9000, η ανανεωμένη γυάλινη επιφάνεια slide-off, επιτρέπει συλλέγεις εύκολα τα έγγραφα μετά τη σάρωση.

3) HP Smart Tank

cff

Πρόκειται για μια σειρά με την καλύτερη στην κατηγορία της εμπειρία τεχνολογίας ενσωματωμένου δοχείου μελάνης που παρέχει εργαλεία εξοικονόμησης χρόνου και εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης. Η HP Smart Tank είναι σχεδιασμένη για χρήστες με πολυάριθμες ανάγκες εκτύπωσης στο σπίτι και το γραφείο.

Βασικά πλεονεκτήματα:

  • Αξιόπιστη και γρήγορη εκτύπωση

    Επιτρέπει την εκτύπωση 18.000 μαύρων και 8.000 έγχρωμων σελίδων άμεσα, με το άνοιγμα του κουτιού, χωρίς καμία διακοπή, πράγμα που την καθιστά ιδανική για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου (στη συσκευασία περιλαμβάνεται μελάνι για εκτυπώσεις έως και για 3 έτη!) Παράλληλα προσφέρει έως και 38% υψηλότερη ταχύτητα εκτύπωσης και ταχύτερη σύνδεση με dual band Wi-Fi.
  • Λειτουργίες Time-saving intuitions
  • Το ενσωματωμένο δοχείο μελάνης είναι εξοπλισμένο με αυτόματο αισθητήρα που σας ειδοποιεί πριν τελειώσει το μελάνι, ενώ ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 35 σελίδων που διαθέτει επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται γρήγορα και ελεύθερα. Επιπλέον, το HP Smart Tasks σας επιτρέπει να εξαλείψετε βήματα σε επαναλαμβανόμενες εργασίες με προσαρμοσμένες συντομεύσεις στο τηλέφωνο ή στον εκτυπωτή σας.
  • Συνδεσιμότητα και εργασία εν κινήσει

    Επιτρέπει την εύκολη σάρωση και εκτύπωση εν κινήσει χάρη στην καλύτερη στην κατηγορία εφαρμογή εκτύπωσης για κινητές συσκευές, HP Smart App
  • Προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης στην κατηγορία

    Σκούρο, έντονο κείμενο και ζωντανά γραφικά για όλες τις εκτυπώσεις.

Με εγγραφή στην διεύθυνση https://h41201.www4.hp.com/WMCF.Web/gr/el/landing/ αποκτάτε επιπλέον εγγύηση 3 χρόνια για τους OfficeJet και επιπλέον 2 χρόνια για τους Smart Tank.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider