Mε delivery οι παραδόσεις και στην ψαραγορά Αθηνών

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mε delivery οι παραδόσεις και στην ψαραγορά Αθηνών
Οι τιμές στα θαλασσινά σύμφωνα με τον πρόεδρο της ιχθυαγοράς, Σπύρο Κοράκη.

Ικανοποιημένοι, δεδομένων και των συνθηκών που επικρατούν λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, εμφανίζονται οι έμποροι στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας, από την κίνηση των τελευταίων ημερών.

Όπως λέει στο insider.gr, o πρόεδρος της ιχθυαγοράς Σπύρος Κοράκης, οι καταναλωτές μετά την Κυριακή των Βαΐων επισκέπτονται την αγορά και κάνουν τα ψώνια τους για την περίοδο της νηστείας, όσο τους το επιτρέπουν οι συνθήκες και τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ.

Αρκετοί είναι οι καταναλωτές μάλιστα που επιλέγουν να εξυπηρετηθούν μέσω των υπηρεσιών delivery που διαθέτουν για τη συγκεκριμένη περίοδο οι έμποροι της αγοράς.

«Από την αρχή της περιόδου με την πανδημία του κορονοϊού, δεχόμαστε τηλεφωνικά παραγγελίες από όλη την Αττική και παραδίδουμε στο σπίτι σε όσους δεν μπορούν να έρθουν να ψωνίσουν και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες» λέει ο κ. Κοράκης

Οι τιμές στα θαλασσινά

«Οι τιμές είναι καλές και υπάρχει πληθώρα επιλογών για όποιον μας επισκεφθεί» σημειώνει ο πρόεδρος της αγοράς.

Συγκεκριμένα, όπως λέει, τα μύδια πωλούνται προς 3- 3,5 ευρώ το κιλό, το χταπόδι προς 8 έως 13 ευρώ το κιλό, το καλαμάρι από 6-7 ευρώ το μικρό και 12-13 ευρώ το κιλό το μεγάλο, και η σουπιά 9-10 ευρώ το κιλό. Το μικρό γαριδάκι από 3,5 ευρώ το κιλό και οι γαρίδες από 12 έως 14 ευρώ το κιλό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider