Deutsche Bank: Περιθώριο ανόδου 97% για τη μετοχή της Alpha Bank – Σύσταση buy

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Deutsche Bank: Περιθώριο ανόδου 97% για τη μετοχή της Alpha Bank – Σύσταση buy
Σύμφωνα με τη γερμανική τράπεζα, η Alpha Bank είναι εκείνη με το καλύτερο κεφαλαιακό προφίλ μεταξύ των ελληνικών τραπεζών.

Διατηρεί τη σύσταση αγοράς (Buy) για τη μετοχή της Alpha Bank η Deutsche Bank, σε ειδική έκθεσή της για την αποτίμηση των οικονομικών μεγεθών των ελληνικών τραπεζών για το πρώτο τρίμηνο χρήσης.

Ειδικότερα, η γερμανική τράπεζα διατηρεί τη σύσταση buy μόνο για την Alpha Bank, ενώ βλέπει περιθώριο ανόδου έως 97% για τη μετοχή της. Η τιμή στόχος ορίζεται στα 1,20 ευρώ.

Οι αναλυτές της Deutsche Bank επικαλούνται τον Δείκτη Κεφαλαίων Κοινών Μετοχών της Κατηγορίας 1 (CET1) της Alpha Bank, ο οποίος διαμορφώνεται στο 14,1%, γεγονός που, όπως αναφέρουν, την καθιστά ως την τράπεζα με το καλύτερο κεφαλαιακό προφίλ μεταξύ των ελληνικών τραπεζών.

Επίσης, σύμφωνα με την ανάλυση, καλύτερες των εκτιμήσεων της Deutsche Bank ήταν οι επιδόσεις της Αlpha Bank στα έσοδα από προμήθειες, ενώ καλύτερα από τα αναμενόμενα αποδείχθηκαν και τα βασικά προ προβλέψεων κέρδη (PPI).

Eurobank

Η γερμανική τράπεζα δίδει σύσταση διακράτησης (hold), με τιμή στόχο τα 0,68 ευρώ.

H Deutsche Bank επισημαίνει πως τα έσοδα από προμήθειες της Eurobank αποδείχθηκαν καλύτερα του αναμενομένου. Ωστόσο, προχωρά σε υποβάθμιση των εκτιμήσεών για το σύνολο του 2020, λόγω των χαμηλότερων επιπέδων δραστηριότητας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider