Η «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» χορηγός στο 4ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» χορηγός στο 4ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης

Το 4ο Συνέδριο Ecomobility που διοργανώνεται στις 20 Ιανουαρίου από την ΗΑΕΕ και το Insider.gr στηρίζει η «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας».
Η «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» έχει θέσει ως βασικό πυλώνα της στρατηγικής της την προστασία του περιβάλλοντος και στο πλαίσιο αυτό πρωταγωνιστεί σε δράσεις και πρωτοβουλίες που µειώνουν τις εκποµπές αερίων του θερµοκηπίου και υποστηρίζουν τον εθνικό στόχο για βιώσιµη ανάπτυξη.

Όπως είναι γνωστό η εταιρεία τα τελευταία χρόνια επεκτείνεται ταχύτατα σε όλη την Ελλάδα, διευρύνοντας συνεχώς το μερίδιό της στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου. Μέσα στο 2020 (α’ εξάμηνο) οι αιτήσεις σύνδεσης στο φυσικό αέριο σημείωσαν 25% ενώ σημαντική άνοδο καταγράφεται στη διείσδυση της εταιρείας στην ηλεκτρική ενέργεια όπου διπλασίασε το πελατολόγιό της πετυχαίνοντας αύξηση κατά 104%.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών και της ΚΕΔΕ και τα βασικά θέματα που θα αναλυθούν είναι η ενεργειακή μετάβαση, τα πράσινα νησιά και το παράδειγμα της Αστυπάλαιας, η έξυπνη ενέργεια και η ψηφιοποίηση, οι αναπτυξιακές προοπτικές της ηλεκτροκίνησης, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για τις πράσινες μεταφορές, η υβριδική τεχνολογία και τα εναλλακτικά καύσιμα και, τέλος, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη δικτύου ηλεκτροκίνησης.

Η διοργάνωση θα πλαισιωθεί από ομιλίες εκπροσώπων της ανώτατης ηγεσίας των υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών, του υπουργείου Εξωτερικών, του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του υπουργείου Εσωτερικών, της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εκπροσώπων της ΕΕ, του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Αστυπάλαιας, του Δήμου Ρόδου, του Δήμου Χάλκης, εκπροσώπων της αντιπολίτευσης ενώ εισηγήσεις θα κάνουν εκπρόσωποι της αγοράς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider