Ο πληθωρισμός «χτύπησε» και τη Louis Vuitton - Αυξήσεις τιμών με άμεση εφαρμογή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο πληθωρισμός «χτύπησε» και τη Louis Vuitton - Αυξήσεις τιμών με άμεση εφαρμογή
Σε αυξήσεις των τιμών σε μία σειρά προϊόντων της προσανατολίζεται η LVMH, μία εκ τω κορυφαίων εταιρειών στον χώρο της μόδας και των ειδών ένδυσης παγκοσμίως.

Σε αυξήσεις των τιμών σε μία σειρά προϊόντων της προσανατολίζεται η LVMH, μία εκ τω κορυφαίων εταιρειών στον χώρο της μόδας και των ειδών ένδυσης παγκοσμίως, καθώς τα αυξημένα κόστη παραγωγής αλλά και η άνοδος του πληθωρισμού αναμένεται να πλήξουν την κερδοφορία της.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα ανέφερε εκπρόσωπος της Louis Vuitton στην Κίνα, οι αυξήσεις στις τιμές θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται η γαλλική φίρμα και θα αφορούν σε πληθώρα προϊόντων, όπως δερμάτινα είδη, αξεσουάρ και αρώματα.

Όπως τονίζει το Reuters, οι αυξήσεις θα έχουν άμεση εφαρμογή από την τρέχουσα κιόλας εβδομάδα, ενώ τονίζεται πως η απόφαση ελήφθη κατόπιν διαδοχικών διαβουλεύσεων της διοίκησης, όπου τέθηκαν επί τάπητος οι αυξήσεις στα κόστη μεταφοράς και παραγωγής, με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο γαλλικός κολοσσός.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως κατά το 2021 η Louis Vuitton κατέγραψε τις υψηλότερες πωλήσεις της στα χρονικά, καθώς ανήλθαν στα 64,2 δισ. ευρώ, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του 2019, πριν από την πανδημία του κορονοϊού.

Photo: Getty Images/ Ideal Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

LVMH: Επιταχύνθηκε η ανάπτυξη των πωλήσεων στο τέλος του 2021

Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για την Louis Vuitton το 2021 - Πάνω από 64 δισ. ευρώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider