Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει την Ελληνική Κτηνοτροφία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει την Ελληνική Κτηνοτροφία
Η Πειραιώς προσφέρει στους κτηνοτρόφους το προϊόν «Αγροκίνηση», ώστε να προμηθευτούν τις αναγκαίες ζωοτροφές τους, αυτή την περίοδο, με χαμηλό κόστος (αγορά στο χωράφι).

Η Τράπεζα Πειραιώς, αναγνωρίζοντας τη σημασία της κτηνοτροφίας για την ελληνική οικονομία, παρέχει ολοκληρωμένη στήριξη τόσο μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων, όσο και μέσω πρωτοβουλιών, που αποσκοπούν στην επιτυχή διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο τομέας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Πειραιώς προσφέρει στους κτηνοτρόφους το προϊόν «Αγροκίνηση», ώστε να προμηθευτούν τις αναγκαίες ζωοτροφές τους, αυτή την περίοδο, με χαμηλό κόστος (αγορά στο χωράφι).

Ειδικότερα, χρηματοδοτεί με ποσά έως €50.000 και με αποπληρωμή έως 5 έτη την κάλυψη εποχιακών ή τακτικών αναγκών, καθώς και την αποθεματοποίηση εισροών με σκοπό την προστασία από απότομες διακυμάνσεις τιμών. Παράλληλα, η Πειραιώς θα εξετάσει κατά προτεραιότητα τα σχετικά αιτήματα χρηματοδότησης, κατά τους θερινούς μήνες.

Η νέα πρωτοβουλία της Πειραιώς εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής δέσμευσής της, για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στήριξη του αγροτικού τομέα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο Economist: Προς όφελος όλων η τραπεζική ενοποίηση στην ΕΕ - Θετικές προοπτικές στον τραπεζικό κλάδο

Τράπεζες: Με καλύτερες αποδόσεις από τις ευρωπαϊκές – Διασφαλίζουν συνέχεια της υψηλής κερδοφορίας

Εθνική Τράπεζα: «Πράσινα» καταναλωτικά δάνεια και νέα δάνεια σπουδών με την εγγύηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων

gazzetta
gazzetta reader insider insider