Metlen: Απολύτως αβάσιμα τα δημοσιεύματα περί επικείμενης συγχώνευσης με Άβαξ στον τομέα των κατασκευών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Metlen: Απολύτως αβάσιμα τα δημοσιεύματα περί επικείμενης συγχώνευσης με Άβαξ στον τομέα των κατασκευών
Ως απολύτως αβάσιμα χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα περί πιθανής συγχώνευσής της με την Άβαξ στο πεδίο των κατασκευών η Metlen, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, προσθέτοντας μάλιστα πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μετά από σχετικό ερώτημα το οποίο της υπέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ως απολύτως αβάσιμα χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα περί πιθανής συγχώνευσής της με την Άβαξ στο πεδίο των κατασκευών η Metlen, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, προσθέτοντας μάλιστα πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μετά από σχετικό ερώτημα το οποίο της υπέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

«Η Διοίκηση της METLEN Energy & Metals, με σεβασμό προς τους μετόχους και το ευρύτερο επενδυτικό κοινό, ενημερώνει σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι πρόσφατα δημοσιεύματα, στα οποία γίνεται λόγος για πιθανή συγχώνευση των ομίλων Metlen και ΑΒΑΞ στον τομέα των κατασκευών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι απολύτως αβάσιμα. Η παρούσα ανακοίνωση εκδίδεται κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς» καταλήγει η εταιρεία.

Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα και η Άβαξ διαψεύδοντας τη διεξαγωγή συζητήσεων μετοχικής συνεργασίας με άλλο επιχειρηματικό όμιλο

η οποία σημείωνε:

"Κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο Όμιλος ΑΒΑΞ δηλώνει ότι πληροφορίες που εμπεριέχονται σε σημερινά δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, σχετικά με την διεξαγωγή συζητήσεων μετοχικής συνεργασίας με άλλο επιχειρηματικό όμιλο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

DBRS: Λαμπρές οι προοπτικές των ελληνικών τραπεζών φέτος μετά το δυναμικό πρώτο εξάμηνο

Capital Economics: Τα τρία κρίσιμα ερωτήματα μετά το "panic mode" στις αγορές

Jefferies: «Περιφερειακός παίκτης» η Eurobank - Αυξάνει την τιμή στόχο στα 2,85 ευρώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider