Flora Market: Η εμπειρία που πρέπει να ζήσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Flora Market: Η εμπειρία που πρέπει να ζήσεις
Στη Μύκονο το πιο σύγχρονο και εντυπωσιακό σούπερ μάρκετ.

Στη Μύκονο το πιο σύγχρονο και εντυπωσιακό σούπερ μάρκετ.

Γιατί στο «νησί των ανέμων» και στα σούπερ μάρκετ Flora τα ψώνια είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις.

Στα Super Market Flora εταιρική ευθύνη σημαίνει σεβασμός προς το συνάνθρωπο, τον συνάδερφο, το περιβάλλον και όλα αυτά εκφράζονται με την παροχή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων, με την υπεύθυνη λειτουργία των καταστημάτων μας και με την ελάχιστη επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Ένας χώρος απαράμιλλου design που χαρακτηρίζεται από μοντέρνα αισθητική και πρωτοποριακές καλλιτεχνικές πινελιές, η μεγαλύτερη συλλογή σπάνιων και πολυτελών ποτών, live μουσικές επιλογές από DJ και μια τεράστια ποικιλία προϊόντων – με άλλα λόγια, το πιο σύγχρονο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα.

Η ιστορία των Flora άρχισε το 1970, όταν οι Μυκονιάτες Γιάννης και Φλώρα Κονταράτου ξεκίνησαν μια μικρή επιχείρηση με τρόφιμα και ποτά. Τότε δεν φαντάζονταν ότι το μικρό μαγαζί τους θα γινόταν περίπου 20 χρόνια αργότερα ένα ολόκληρο σούπερ μάρκετ. Η Μύκονος αγάπησε από την πρώτη στιγμή το σούπερ μάρκετ Flora, που άνοιξε το 1989 στο Αεροδρόμιο. Έπειτα ακολούθησαν δύο ακόμη καταστήματα: ένα στην περιοχή του Βόθωνα και ένα στην Άνω Μερά.

Σήμερα, 50 χρόνια αργότερα αργότερα, τα Σούπερ Μάρκετ Flora είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της Μυκόνου και παράλληλα ο μεγαλύτερος προμηθευτής για τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα ξενοδοχεία του νησιού. Η νέα γενιά της οικογένειας συνεχίζει σταθερά στο δρόμο της ποιότητας, της ποικιλίας και της άψογης εξυπηρέτησης, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών.

Η φιλοσοφία της εταιρίας τοποθετεί στο επίκεντρο τον καταναλωτή, διατηρώντας μια στάση ευθύνης και σεβασμού απέναντί του. Στην κατεύθυνση αυτή, τα Super Market Flora αναλαμβάνουν πληθώρα πρωτοβουλιών Κοινωνικής Υπευθυνότητας, οι οποίες αντανακλούν το ενδιαφέρον της εταιρείας προς το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον.

Βασικός στόχος μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες των καταναλωτών, να προσφέρουμε προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία, εξαιρετική ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή. Πάντα με σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον έχοντας βασικές αξίες.

FLORA SUPERMARKETS
www.mykonos-flora.gr
Facebook: https://www.facebook.com/mykonos.flora
Instagram: https://www.instagram.com/mykonosflora

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider