Στηρίζει τα ασθενέστερα μέλη του το Επιμελητήριο Αθηνών

Δήμητρα Μάρκου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στηρίζει τα ασθενέστερα μέλη του το Επιμελητήριο Αθηνών

Στην οικονομική ενίσχυση μελών του με χαμηλά εισοδήματα προχωρά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Με απόφαση της Διοίκησης, θα διαθέσει δωροεπιταγές ύψους 300 ευρώ η κάθε μια σε οικογενειάρχες μικρούς επιχειρηματίες για την κάλυψη κάποιων αναγκών αυτές τις γιορτινές ημέρες. «Οι ημέρες των εορτών φέρνουν σε όλους μας ακόμη πιο έντονα τα συναισθήματα της αλληλεγγύης και της υποστήριξης των συνανθρώπων μας. Ειδικότερα στη σημερινή Ελλάδα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, χιλιάδες μικροί επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν ακόμη περισσότερες δυσκολίες», εξηγεί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου.

Παράλληλα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο θα παράσχει τη δυνατότητα σε 1000 παιδιά των μελών του δωρεάν παρακολούθησης φροντιστηριακών μαθημάτων ξένων γλωσσών αλλά και μέσης εκπαίδευσης, σε 200 σημεία σε όλη την Αθήνα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Ειδικότερα 500 παιδιά θα μπορούν να διδαχθούν μαθήματα ξένων γλωσσών, μετά από συνεργασία του Επιμελητηρίου μας με το Europalso, ενώ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, άλλα 500 παιδιά θα παρακολουθήσουν φροντιστήρια μαθημάτων μέσης εκπαίδευσης.

Για το σκοπό αυτό το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών καλεί τα μέλη του που έχουν εισόδημα κάτω των 10.000 ευρώ και με ανήλικα τέκνα. να συμπληρώσουν την ειδική αίτηση στα γραφεία του μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2016.

Στην αίτηση θα χρειαστούν: τον αριθμό Μητρώου, ΑΦΜ, ονοματεπώνυμο, Αρ. Ταυτότητας, τηλέφωνο επικοινωνίας, δηλωθέν και τεκμαρτό Οικογενειακό Εισόδημα 2014 (βάσει εκκαθαριστικού) και ο αριθμός ανήλικων τέκνων (βάσει εκκαθαριστικού)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider