Τα αμοιβαία κεφάλαια της M&G Investments φέρνει η Τράπεζα Πειραιώς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα αμοιβαία κεφάλαια της M&G Investments φέρνει η Τράπεζα Πειραιώς

Νέα συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων M&G Investments ξεκινά η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία θα διαθέτει τα αμοιβαία κεφάλαιά της στους πελάτες της στην Ελλάδα.

Στα επενδυτικά προϊόντα της M&G Investments συμπεριλαμβάνονται τα M&G Optimal Income Fund, M&G Optimal Income Fund, M&G (Luxembourg) Conservative Allocation Fund και M&G (Luxembourg) Dynamic Allocation Fund.

H M&G διαθέτει εμπειρία άνω των 85 ετών στη διαχείριση κεφαλαίων θεσμικών και ιδιωτών πελατών παρέχοντας ευρύ πεδίο επενδυτικών επιλογών σε μετοχές, ομόλογα, ακίνητη περιουσία, κλπ. Εδρεύει στο Λονδίνο, απασχολεί στο δυναμικό της περισσότερα από 2.000 καταξιωμένα στελέχη παγκοσμίως σε 16 χώρες, διαχειριζόμενη κεφάλαια σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

Με στοιχεία 31 Δεκεμβρίου 2017, η εταιρεία M&G Investments διαχειρίζεται κεφάλαια πελατών που υπερβαίνουν τα 324 δισ. ευρώ.

Με τη νέα συνεργασία οι εταιρίες διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων που αντιπροσωπεύει η Τράπεζα Πειραιώς ανέρχονται στις 14, εμπλουτίζοντας το εύρος των προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της και ενισχύοντας παράλληλα τις επενδυτικές τους επιλογές για την επίτευξη των επενδυτικών τους στόχων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider