Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού τις επόμενες ημέρες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού τις επόμενες ημέρες
Την Πέμπτη το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος το μεσημέρι της ίδιας μέρας και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 15ης-16ης Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τις επόμενες ημέρες, παρουσίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Όπως ανακοίνωσε, «αύριο, Τρίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου στη 1 το μεσημέρι τον Καναδό υπουργό Εξωτερικών, Φρανσουά-Φιλίπ Σαμπανί και στις 7 το απόγευμα τον Χάικο Μας, υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας.

Στις 5 το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα συμμετέχει στην εκδήλωση έναρξης της πλατφόρμας για τις νεοφυείς επιχειρήσεις, με την επωνυμία Elevate Greece. Μια πλατφόρμα μέρος της οποίας είναι και η δημιουργία ενός Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων, ενός δυναμικού εργαλείου για τις ελληνικές startups που δραστηριοποιούνται όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού, προσελκύοντας κεφάλαια από διεθνείς επενδυτές.

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, είναι προγραμματισμένη η συνάντησή του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ.

Την Πέμπτη το πρωί θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος το μεσημέρι της ίδιας μέρας και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 15ης-16ης Οκτωβρίου».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider