Τραυλού: Η εθνική ευεργεσία αποτελεί στάση ζωής για τους Έλληνες εφοπλιστές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραυλού: Η εθνική ευεργεσία αποτελεί στάση ζωής για τους Έλληνες εφοπλιστές
Δήλωση με αφορμή την απόφαση του ελληνικού εφοπλισμού να δωρίσει 50 εκατομμύρια ευρώ για έργα αποκατάστασης σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

«Η ναυτιλία των Ελλήνων αποδεικνύει έμπρακτα, για ακόμα μία φορά, τους διαχρονικούς, συνεπείς, ουσιαστικούς δεσμούς με την πατρίδα. Η εθνική ευεργεσία αποτελεί στάση ζωής για τους Έλληνες εφοπλιστές».

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις της η πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνας Τραυλού, μετά τη συνάντηση του προεδρείου της Ενωσης με τον πρωθυπουργό, με αφορμή την απόφαση του ελληνικού εφοπλισμού να δωρίσει 50 εκατομμύρια ευρώ για έργα αποκατάστασης σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Η κ.Τραυλού ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους της που ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά κάνοντας λόγο για εθνικό κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος, από την πλευρά της κυβέρνησης, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, οι Υπουργοί Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσος και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος. Από την πλευρά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών συμμετείχαν η Πρόεδρος Μελίνα Τραυλού, οι Αντιπρόεδροι Μιχάλης Χανδρής και Αντώνης Λαιμός, οι Γραμματείς Δημήτρης Φαφαλιός και Νίκολας Βενιάμης, ο Ταμίας Ιωάννης Ξυλάς, ο Αναπληρωτής Ταμίας Κωνσταντίνος Καρούσης και η Γενική Διευθύντρια Κατερίνα Πέππα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider