Τσίπρας: Εμείς βγάλαμε τη χώρα από τη μέγγενη των μνημονίων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσίπρας: Εμείς βγάλαμε τη χώρα από τη μέγγενη των μνημονίων
Πετύχαμε, μετά από πολύ κόπο και τεράστιες θυσίες του λαού μας, να βγάλουμε τελικά τη χώρα από τη μέγγενη των μνημονίων» τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη Βουλή.

«Εγώ θα συνεχίσω να μιλάω προγραμματικά μέχρι τις εκλογές. Εσείς μπορείτε να συνεχίζετε, αν θέλετε, να υβρίζετε, να συκοφαντείτε, ακόμα και νεκρούς, που δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε να απαντήσουν, αλλά και που δεν ήταν δημόσια πρόσωπα για να γνωρίζει η ελληνική κοινωνία την πολιτική τους πορεία, την πολιτική τους περπατησιά και την κοινωνική του διαδρομή», είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της βουλής απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη.

Τσίπρας Βουλή - πρόταση μομφης

«Ζείτε, κύριοι της αντιπολίτευσης, εδώ και πάρα πολύ καιρό σε μια ψευδαίσθηση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, ότι θα σβήσει, ότι δεν στηρίζεται στον ελληνικό λαό» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχετε κάνει μεγάλο λάθος προσπαθώντας να πάτε τη συζήτηση από την οικονομία στο ηθικό μειονέκτημα. Μετά το «μαζί τα φάγαμε» του κ. Πάγκαλου, θέλετε να πείτε όλοι το ίδιο είμαστε. Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν είστε μέλος της ελίτ ή ότι είμαι εγώ μέλος της. Το πρόβλημα είναι το πρόγραμμά σας κι ο απαξωτικός σας λόγος για τον λαό» υπογράμμισε.

«Εγώ, παρότι επιλέγω να ρίξω τους τόνους, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε έτσι μέχρι τις εκλογές. Γιατί έχετε αντιγράψει την καμπάνια του ακροδεξιού Μπολσονάρου στη Βραζιλία» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

  • Θα δίνουμε λύσεις

«Όσο εσείς θα ασχολείστε με την παραπλάνηση των πολλών εμείς θα μιλάμε, θα εργαζόμαστε για να δίνουμε απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα των πολλών, συνέχισε ο πρωθυπουργός.

«Αυτά τα χρόνια παρά τις ανάποδες προβλέψεις και προσδοκίες σας πετύχαμε πολλά. Πετύχαμε να σταθεί ξανά η πατρίδα στα πόδια της. Να βγει από το χάος του δημοσιονομικού εκτροχιασμού. Να πετύχει λύση για το ζήτημα του χρέους. Να αντιμετωπίσει τις μεγάλες – όχι όλες ακόμα – συνέπειες στους πλέον αδύναμους. Πετύχαμε, μετά από πολύ κόπο και τεράστιες θυσίες του λαού μας, να βγάλουμε τελικά τη χώρα από τη μέγγενη των μνημονίων».

«Στόχος σας είναι να αποκτήσετε πρόσβαση σε λαϊκά στρώματα. Αναδεικνύοντας την ατζέντα για την τάξη και την ασφάλεια. Σας άκουσα να μιλάτε πάλι για τον Κουφοντίνα. Όταν επί των ημερών σας, έπαιρνε άδειες ο Χριστόδουλος Ξηρός, ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν μιλούσατε τότε. Όταν οι περισσότεροι από τους καταδικασμένους για τη 17Ν πήραν τις πρώτες άδειες ή αποφυλακίστηκαν ήσασταν υπουργός. Όταν επί των ημερών σας βαρυποινίτες αποδρούσαν με ελικόπτερα, ούτε τότε είπατε τίποτα. Πρέπει να σταματήσει η υποκρισία» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider