Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης σε εκδήλωση της ΝΔ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης σε εκδήλωση της ΝΔ
Συνεχίζουν να απειλούν ότι αν δεν δοθεί άμεσα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα «οι συνέπειες θα είναι τεράστιες».

Την ευθύνη για την επίθεση το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου στην προεκλογική εκδήλωση-συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Λεωφόρο Συγγρού, ανέλαβε η αντιεξουσιαστική ομάδα Αναρχικοί/ες με ανάρτηση της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η αναρχική ομάδα απειλεί ότι αν δεν δοθεί άμεσα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα οι συνέπειες θα είναι τεράστιες.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 15 Μαΐου ομάδα 15 αντιεξουσιαστών βγήκαν από την Πάντειο και πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση σε κτήριο επί της Λεωφόρου Συγγρού, όπου γινόταν εκδήλωση του υποψηφίου Νίκου Μακρόπουλου, του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά».

Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν ο πρώην πρωθυπουργός και προέδρος της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο τομεάρχης Άμυνας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας και οι βουλευτές, Όλγα Κεφαλογιάννη και Νότη Μηταράκη.

Οι άγνωστοι πέταξαν κροτίδα στον επικεφαλής ασφαλείας που βρισκόταν στο σημείο και προκάλεσαν ζημιές σε τρία αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων ήταν του κ. Μηταράκη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider