Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 16,9% για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - Αποτελεσματικότερος υπουργός ο Κικίλιας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 16,9% για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - Αποτελεσματικότερος υπουργός ο Κικίλιας
Στους αποτελεσματικότερους υπουργούς της κυβέρνησης οι πολίτες αναφέρουν πρώτο τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της ALCO.

Ισχυρό προβάδισμα καταγράψει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με σχεδόν 17 μονάδες, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO, για το Open.

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει 40,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,5% το ΚΙΝΑΛ 6,4% το ΚΚΕ 5,3%, η Ελληνική Λύση 3,7% και το ΜέΡΑ25 2,6%.

Παράλληλα το 48% δηλώνει ότι εμπιστεύεται περισσότερο ως πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συγκεντρώνει το 23 %, για τον Ιούνιο. Το 26% δηλώνει ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς.

Στους αποτελεσματικότερους υπουργούς της κυβέρνησης οι πολίτες αναφέρουν πρώτο τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ενώ τελευταίος στη λίστα είναι ο υπουργός, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που έχει λάβει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση, το 70% των πολιτών πιστεύει ότι υπάρχει περιθώριο ενίσχυσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider