ΣΥΡΙΖΑ: Η παραίτηση Λιβανού δεν ήρθε λόγω ηθικής, αλλά λόγω κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Η παραίτηση Λιβανού δεν ήρθε λόγω ηθικής, αλλά λόγω κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη
«Η κοινωνία χόρτασε από το επιτελικό κράτος της ανηθικότητας και του κυνισμού» υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Βολές κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της απομάκρυνσης του Σπήλιου Λιβανού από τη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, «ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι "εύθικτος" και "ηθικός». Είναι ένας πρωθυπουργός που βλέπει την κυβέρνηση του να καταρρέει.

Η "ηθική" του κ. Μητσοτάκη δεν ενοχλείται από τις αποκαλύψεις για τον ρουσφετολόγο κ. Γεωργαντά τον οποίο έκανε μόλις υπουργό.

Η "ηθική" του κ. Μητσοτάκη δεν ενοχλήθηκε από τους χαριεντισμούς και τις αμοιβαίες χαρές μεταξύ του κ. Γεραπετρίτη και του υπόδικου Φουρθιώτη.

Η "ηθική" του κ. Μητσοτάκη αποδέχεται το επικίνδυνο πρόγραμμα της Προγεννητικής Αγωγής, τις ακροδεξιές φαντασιώσεις της Ελληνικής Αγωγής, τη διασύνδεση του σύγχρονου σκοταδισμού με το Υπουργείο Παιδείας.

Η "ηθική" του κ. Μητσοτάκη βαδίζει πάνω στα γέλια των στελεχών της ΝΔ για τους 49 νεκρούς της Ηλείας: εργαλειοποίηση της καταστροφής και μικροπολιτική διαχείρισή της με παροχές της πλάκας και εξαγορά συνειδήσεων».

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «ηελληνική κοινωνία χόρτασε από το επιτελικό κράτος της ανηθικότητας και του κυνισμού.

Η ελληνική κοινωνία απαιτεί μια Νέα Αρχή».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: «Να τον χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης και το νέο του υπουργό»

Μπακογιάννη για Δούκα: Εξοργιστική η δήλωση – Δεν κάνεις χαβαλέ με εθνικές τραγωδίες

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider