Υποψήφια για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Μιλένα Αποστολάκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υποψήφια για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Μιλένα Αποστολάκη
Tην υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε η Μιλένα Αποστολάκη.

Tην υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε η Μιλένα Αποστολάκη.

Υπενθυμίζεται ότι την προεδρία διεκδικούν επισήμως ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Δούκας και ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εισηγήθηκε να διεξαχθούν εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου και ο δεύτερος γύρος, εφόσον χρειαστεί, στις 13 Οκτωβρίου.

Σε δήλωσή της η βουλευτής του κόμματος αναφέρει ότι «η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της και αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας. Αυτός θα είναι ο δικός μου στόχος, όπως επεσήμανα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και γι' αυτόν θα αγωνιστώ».

Πρόσθεσε ότι θέτει όλες της τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού και κάλεσε τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξή του.

Η κ. Αποστολάκη ανέφερε ακόμη ότι η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη, καθώς η χώρα έχει επιτακτική ανάγκη από μια νέα αλλαγή.

«Είναι χρέος απέναντι στον δημοκρατικό κόσμο που ασφυκτιά από τη δεξιά διακυβέρνηση, την δραματική αύξηση των ανισοτήτων, την αχαλίνωτη αισχροκέρδεια, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, την επίθεση στο κράτος δικαίου και την αδιαφάνεια.

Αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης και αυτή η πολιτική πρέπει και μπορούν να ηττηθούν» τόνισε και συμπλήρωσε: «Στην πορεία προς τη νίκη απέναντι στη ΝΔ, χρειαζόμαστε ένα αναβαπτισμένο κόμμα με συλλογική λειτουργία, καθαρό πολιτικό μήνυμα, μαχητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση στη Βουλή που είναι το κέντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, επαφή με τους φορείς, τα συνδικάτα και τα κινήματα και άνοιγμα στους πολίτες του κατακερματισμένου προοδευτικού χώρου, ώστε να γεννηθεί ξανά ελπίδα και προσδοκία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οι αγωνίες των Προέδρων της ΝΔ, του Συριζα και του Πασοκ - Οι τρεις πονηριές του Κάραβελ - Ο Γερουλάνος ξέρει

Δούκας: Δεν κρύβομαι, ζητώ της στήριξή σας

gazzetta
gazzetta reader insider insider