ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σύσσωμο το γραφείο Τύπου της ΝΔ βρίσκεται σε διακοπές, και παρέδωσε τα ηνία στα τρολ της Πειραιώς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σύσσωμο το γραφείο Τύπου της ΝΔ βρίσκεται σε διακοπές, και παρέδωσε τα ηνία στα τρολ της Πειραιώς
«Λαϊκισμός του χειρίστου είδους, έλλειψη ουσιαστικών επιχειρημάτων, χαρακτηρισμοί χωρίς όριο, αντιπροσωπεύουν τελικά τόσο επίσημα όσο και ανεπίσημα την ΝΔ», αναφέρει.

«Προφανώς σύσσωμο το Γραφείο Τύπου της ΝΔ βρίσκεται σε διακοπές, και παρέδωσε τα ηνία στα τρολ της Πειραιώς. Έτσι εξηγούνται όσα σχολιάζουν 'πηγές' της ΝΔ σε μια αποτυχημένη, όσο και άθλια, προσπάθεια να αντικρούσουν την πολιτική κριτική του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως τη διατύπωσε στη συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Λαϊκισμός του χειρίστου είδους, έλλειψη ουσιαστικών επιχειρημάτων, χαρακτηρισμοί χωρίς όριο, αντιπροσωπεύουν τελικά τόσο επίσημα όσο και ανεπίσημα την ΝΔ», αναφέρει, σχολιάζοντας ότι «οι 'πηγές' της δεν απαντούν ουσιαστικά σε τίποτα πια».

«Δεν απαντούν για τα προβλήματα στην υγεία, που η ίδια η κυβέρνηση δημιουργεί, φτάνοντας να αφήσει μέσα στο καλοκαίρι χωρίς πόσιμο νερό το 'Έλενα'. Δεν απαντούν για τις υποκλοπές, που η κυβέρνηση βρίσκεται ακάλυπτη από παντού, ενώ ενέπλεξαν και τη Δικαιοσύνη στο γκριζόμαυρο θολό τοπίο τους. Δεν απαντούν για τα καθημερινά αδιέξοδα χιλιάδων πολιτών, τα οποία οφείλονται στις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης», τονίζει, προσθέτοντας ότι «ο καθένας καταλαβαίνει πια την ανάγκη του σαθρού αφηγήματος της 'πισίνας', που χρησιμοποιείται ως ασπίδα απέναντι στη λαϊκή αγανάκτηση και σε κάθε κριτική που δέχεται η κυβέρνηση από την αξιωματική αντιπολίτευση».

«Από πότε το Γρ. Τύπου της ΝΔ εκτελεί και τα καθήκοντα της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και 'εκδίδει' πόρισμα πριν καν διενεργηθεί αυτοψία; Σε μια κανονική δημοκρατία, για να χαρακτηριστεί μια κατασκευή νόμιμη ή παράνομη, προηγείται έλεγχος και απόφαση από τις αρμόδιες Υπηρεσίες», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Αντιθέτως στη 'δημοκρατία' της ΝΔ προηγείται το 'πόρισμα' του Πρώτου Θέματος, ακολουθεί η 'απόφαση' της κυβέρνησης και ίσως κάποια στιγμή επιληφθούν και οι αρμόδιες υπηρεσίες. Αυτά ούτε σε κράτος - μπανανία!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider