Κάμαλα Χάρις ψηφίζει η Τέιλορ Σουίφτ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κάμαλα Χάρις ψηφίζει η Τέιλορ Σουίφτ
Μετά το ντιμπέιτ, η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις.

Την στήριξή της στην Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου εξέφρασε η Αμερικανίδα σταρ της ποπ μουσικής, Τέιλορ Σουίφτ μέσω Instagram μετά το debate ανάμεσα στην υποψήφια των Δημοκρατικών και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Κάμαλα Χάρις «αγωνίζεται για υποθέσεις και δικαιώματα που πιστεύω», ανέφερε η Σουίφτ υπογράφοντας ως «άτεκνη γατομάνα», ένα... καρφί προς τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων Τζέι Ντι Βανς, που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στη χώρα όταν χρησιμοποίησε τον όρο.

«Νομίζω ότι είναι μια σταθερή, ταλαντούχα ηγέτιδα και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν μας οδηγεί η ηρεμία και όχι το χάος», έγραψε η Σουίφτ στους περισσότερους από 280 εκατ. followers της στο Instagram.

Η τραγουδίστρια επεσήμανε ότι παρακολούθησε το debate μεταξύ των δύο υποψηφίων για τον Λευκό Οίκο και ενθάρρυνε τους θαυμαστές της να κάνουν «έρευνα για τα θέματα που υπάρχουν και τις θέσεις που παίρνουν αυτοί οι υποψήφιοι στα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο».

«Θα ψηφίσω την Κάμαλα Χάρις στις προεδρικές εκλογές του 2024», έγραψε στο μήνυμά της που έχει τεράστια απήχηση στους νέους κάτω των τριάντα των ετών, επισυνάπτοντας και μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με γάτα στην αγκαλιά, συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατ. «likes» μέσα μόλις σε 15 λεπτά!

Η υποστήριξη από τη Σουίφτ - η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα απολύτως τεράστιο κοινό, ιδίως μεταξύ των νεαρών θαυμαστών και των δυνητικών ψηφοφόρων - είναι... πολυπόθητη για την Κάμαλα Χάρις. Πριν αποχωρήσει από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο τον Ιούλιο, η εκστρατεία του προέδρου Μπάιντεν αναζητούσε ενεργά την υποστήριξη της Σουίφτ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις από τo ντιμπέιτ Χάρις – Τραμπ: Οι πρώτες διεθνείς αναλύσεις

Χάρις: Oι Δημοκρατικοί «συμμάζεψαν το χάλι» που άφησες - Τραμπ: «Το Ισραήλ θα χαθεί» αν εκλεγείς

Κάμαλα vs Τραμπ: 1-0, Οι Πρωθυπουργίσιμοι του ΠΑΣΟΚ, Έχει υπόγειο ο Δήμος Αθηναίων;

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider