Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά ακινήτου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά ακινήτου
Τη δική του απάντηση σε δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει αποκτήσει ακριβό ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε ο κ. Κικίλιας.

Τη δική του απάντηση σε δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει αποκτήσει ακριβό ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλις Κικίλιας, ξεκαθαρίζοντας πως η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, έγινε με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο κ. Κικίλιας, δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο στόχαστρο κακόβουλων σχολίων, αν και το τελευταίο «κρούσμα» ξεχωρίζει γιατί δηλώνει, και μάλιστα ευθαρσώς, «την εμπάθεια στο πρόσωπό μου και στην οικογένεια μου».

«Επειδή, όμως πάλι απέτυχαν να "βγάλουν λαβράκι", καθώς πάντα λειτουργώ με απόλυτη διαφάνεια, με το όνομα και την υπογραφή μου, ώστε οι Αρχές, η Βουλή, ο Τύπος και οι πολίτες να μπορούν ανά πάσα στιγμή να με ελέγχουν, τώρα προσπαθούν να μετατοπίσουν το θέμα στο πεδίο της δεοντολογίας, της ηθικής κλπ» πρόσθεσε.

«Καθαρές κουβέντες: Η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή» υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.

«Στην πολιτική μπήκα "χορτάτος" χάρη στην οικογένεια και την καριέρα μου και σκοπεύω όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους να συνεχίσω να τιμώ και να σέβομαι βαθιά όσους με στηρίζουν με τη ψήφο και την εμπιστοσύνη τους» κατέληξε ο υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Αττική Οδός: Γιατί «μπήκε άμεσα» η Μαριάννα Λάτση στην «χρυσή» οδική υποδομή

Τράπεζες: Πέντε χρόνια από το πράσινο φως της Κομισιόν στον «Ηρακλή» για την εξυγίανση από τα κόκκινα δάνεια

Πότε θα εφαρμοστεί η νέα φόρμουλα για τον κατώτατο μισθό - Με ποιους οικονομικούς δείκτες συνδέεται

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider