Για τον Απρίλιο «κλείδωσε» η νέα συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, σύμφωνα με το Anadolu.
Η συνάντηση η οποία θα γίνει στο πλαίσιο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας θα πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα ανάμεσα στους ηγέτες από Αθήνα και Άγκυρα σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα.
- Δείτε επίσης: Διπλωματικές πηγές: Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαιωμένη ημερομηνία για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν
Πρόσφατα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανέφερε πως οι επικεφαλής της ελληνικής και τουρκικής διπλωματίας, Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν είχαν συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας και έμενε να ανακοινωθεί η ημερομηνία.