Τετράμηνες συμβάσεις έργου με 30 Ιατρούς, για άμεση έναρξη, θα συνάψει ο ΕΟΔΥ

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τετράμηνες συμβάσεις έργου με 30 Ιατρούς, για άμεση έναρξη, θα συνάψει ο ΕΟΔΥ
Ο Οργανισμός θα προβεί άμεσα στην πρόσληψη των επιλεγέντων κατά την αύξουσα σειρά υποβολής της αίτησής τους.

Τετράμηνες συμβάσεις έργου με 30 Ιατρούς για άμεση έναρξη θα συνάψει ο ΕΟΔΥ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν από τη νέα έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού στην πρωτεύουσα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα απασχοληθούν καταρχήν στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΔΥ. Ωστόσο ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν, ο Οργανισμός αξιολογώντας τις επιμέρους συνθήκες, μπορεί να τους αποστείλει οπουδήποτε κρίνεται αναγκαίο εντός της Ελληνικής Επικράτειας, ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν:

α) Πτυχίο ή δίπλωμα Ιατρικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας,
β) Άδεια άσκησης Ιατρικού επαγγέλματος ή Βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος,
γ) Άδεια χρησιμοποίησης τίτλου ειδικότητας (όπου απαιτείται),
δ) Βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου.

Ο ΕΟΔΥ θα προβεί άμεσα στην πρόσληψη των επιλεγέντων κατά την αύξουσα σειρά υποβολής της αίτησής τους, χωρίς να προβλέπεται διαδικασία υποβολής ενστάσεων, μέχρι πλήρωσης όλων των θέσεων εργασίας. Λόγω του επείγοντος χαρακτήρα, όσοι επιλεγούν θα ενημερωθούν για την πρόσληψή τους τηλεφωνικά ή μέσω e mail.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία του Ε.Ο.Δ.Υ., Αγράφων 3-5, Μαρούσι, Τ.Κ 15123. Πληροφορίες στο τηλ. 210 5212000.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider