Ενίσχυση του προσωπικού του νοσοκομείου Λευκάδας με 24 άτομα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ενίσχυση του προσωπικού του νοσοκομείου Λευκάδας με 24 άτομα

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο παλιό και στο υπό κατασκευή νέο νοσοκομείο της Λευκάδας.

Ο κ. Πολάκης, συνοδευόμενος από το δήμαρχο του νησιού Κώστα Δρακονταειδή και τον αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Θεόδωρο Χαλικιά, επισκέφθηκε το νοσοκομείο, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος, τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας και τον σύλλογο εργαζομένων.

«Το νοσοκομείο της Λευκάδας θα ενισχυθεί άμεσα με 16 άτομα προσωπικό συν οκτώ επικουρικούς ιατρούς που νομίζω ότι μετά από χρόνια είναι μια πολύ σοβαρή ένεση προσωπικού», δήλωσε ο κ. Πολάκης μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στους χώρους του παλιού νοσοκομείου Λευκάδας, ενώ επεσήμανε ότι «ενισχύεται ο προϋπολογισμός του και από τον ΕΟΠΥΥ. Είναι γεγονός δε ότι μετά από πολλά χρόνια ο ΕΟΠΥΥ χρηματοδοτεί τα δημόσια νοσοκομεία. Ήδη τον τελευταίο μήνα έχουν δοθεί 160 εκατ. ευρώ».

Αφού άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο της Λευκάδας αναχώρησε για το νέο νοσοκομείο που χτίζεται στο νησί του Ιονίου. Ο κ. Πολάκης ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών στο νέο νοσηλευτικό ίδρυμα που δημιουργείται και μαζί με τον υπεύθυνο εργολάβο του έργου ξεναγήθηκε σε κάθε γωνία του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider