Εποχικό προσωπικό για τα Χριστούγεννα ζητούν μεγάλες αλυσίδες λιανικής

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εποχικό προσωπικό για τα Χριστούγεννα ζητούν μεγάλες αλυσίδες λιανικής

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης προγραμματίζουν από τώρα τις προσλήψεις τους σε εποχικό προσωπικό, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την αυξημένη κίνηση του Δεκεμβρίου, αλλά και το διευρυμένο εορταστικό ωράριο.

Τα καταστήματα Public, που προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, επιθυμούν να προσλάβουν εποχικό προσωπικό για την περίοδο των Χριστουγέννων, για τα διάστημα Νομεβρίου 2016-Ιανουαρίου 2017. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι ΙΕΚ/ ΤΕΙ/ ΑΕΙ και να διαθέτουν εξοικείωση με την τεχνολογία και τα προϊόντα ψυχαγωγίας. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στον δικτυακό τόπο της εταιρείας http://www.public.gr, αναγράφοντας τον κωδικό: SGRs0915_Christmas.

Πωλητές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τηλεφωνίας και Ψηφιακής Τεχνολογίας ζητά να προσλάβει η αλυσίδα Πλαίσιο, που δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και ειδών γραφείου. Η εταιρεία προσλαμβάνει διοικητικούς, πωλητές αλλά και τεχνικούς, που διαθέτουν απαραιτήτως γνώσεις της Αγγλικής γλώσσας και χειρισμού Η/Υ στα καταστήματά της ανά την επικράτεια αλλά και στα κεντρικά της στη Μαγούλα. Αποστολή βιογραφικών στο site http://corporate.plaisio.gr.

Πωλητές αναζητά η Intesport Athletics, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Fourlis, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της αυξημένης αγοραστικής κίνησης των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για θέσεις σε καταστήματα όλης της χώρας, ενώ μεταξύ των προσόντων που θα πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι περιλαμβάνονται το πτυχίο (κατά προτίμηση Τ.Ε.Φ.Α.Α), το απολυτήριο Λυκείου, η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, η γνώση χειρισμού Η/Υ, ενώ επιθυμητή είναι η ενασχόληση σε οποιοδήποτε επίπεδο (ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό) με τον αθλητισμό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.fourlisgroup-carres.gr.

Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι κυρίως η γιορτή των μικρών παιδιών, οι αλυσίδες Jumbo και Μουστάκας προσωρούν στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού σε ειδικότητες όπως πωλητές, ταμίες και αποθηκάρτιοι. Οι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν για αυτό το διάστημα θα είναι είτε 4ωρης είτε 8ωρης απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για όλες τις θέσεις στα Jumbo στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.jumbo.gr και μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω e-mail στο [email protected] ή με fax στο 210-4805242. Όλες οι ανοικτές θέσεις στα καταστήματα Μουστάκας αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα: www.moustakastoys.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider