Ημέρα καριέρας στην Qatar Airways

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ημέρα καριέρας στην Qatar Airways

Αεροσυνοδούς και προσωπικό καμπίνας αναζητά στην Αθήνα η αεροπορική εταιρεία Qatar Airways, διοργανώνοντας το Σάββατο 12 Νοεμβρίου ημέρα καριέρας στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άνω των 21 ετών, να έχουν ελάχιστο ύψος 2,12 εκατοστά (στις μύτες των ποδιών με τα χέρια τεντωμένα), να διαθέτουν απολυτήριο λυκείου, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, άριστη υγεία και καλή φυσική κατάσταση και να είναι πρόθυμοι να εγκατασταθούν στη Ντόχα στο Κατάρ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο ξενοδοχείο στις 9 το πρωί ακριβώς, οι γυναίκες ντυμένες με φούστα μέχρι το γόνατο, να φορούν μπλούζα με μανίκι μέχρι τον αγκώνα, να έχουν τα μαλλιά τους μαζεμένα και να έχουν το κατάλληλο make – up, ενώ οι άντρες με παντελόνι και πουκάμισο, γραβάτα και να είναι ξυρισμένοι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους σημείωμα στα αγγλικά, μαζί με φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου, αλλά και ολόσωμες (χωρίς γυαλιά ηλίου ή μυωπίας), αντίγραφο διαβατηρίου και πιστοποιητικό μόρφωσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider