ΑΣΕΠ: 71.112 αιτήσεις υποβλήθηκαν για 5.235 θέσεις ΥΕ στους δήμους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΣΕΠ: 71.112 αιτήσεις υποβλήθηκαν για 5.235 θέσεις ΥΕ στους δήμους

71.112 αιτήσεις υποψηφίων κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της προκήρυξης 3Κ/2018, για τις 5.235 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων όλης της χώρας.

Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων ολοκληρώθηκαν χθες, ενώ η αναλογία πρόσληψης είναι 1 προς 13 συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3Κ/2018 που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών), υποβλήθηκαν 71.112 αιτήσεις υποψηφίων για τις θέσεις της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται πως σε χθεσινές του δηλώσεις ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης είχε διαβεβαιώσει πως οι νεοπροσληφθέντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ των 8.800 θέσεων, θα βρίσκονται στις δουλειές τους την επόμενη εβδομάδα.

«Για πρώτη φορά ύστερα από εννέα χρόνια γίνεται διαγωνισμός για μόνιμες θέσεις εργασίας, καθώς έως τώρα καλύπτονταν από οκταμηνίτες συμβασιούχους» δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider