Intel, Vivo και Sony ακυρώνουν την συμμετοχή τους στo Mobile World Congress

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intel, Vivo και Sony ακυρώνουν την συμμετοχή τους στo Mobile World Congress
Όλο και αυξάνει ο αριθμός των εταιρειών που ακυρώνουν την συμμετοχή τους στη διεθνή έκθεση της Βαρκελώνης.

Όλο και αυξάνει ο αριθμός των τεχνολογικών εταιρειών που ακυρώνουν την συμμετοχή τους στην μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακών επικοινωνιών Mobile World Congress, που πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες στην Βαρκελώνη. Συγκεκριμένα ακόμα τρεις τεχνολογικοί κολοσσοί, Intel, Vivo και Sony ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους λόγω των ανησυχιών για την εξάπλωση του κοροναϊού, φτάνοντας τον αριθμό των αποχωρήσεων στις 8,

«Η ασφάλεια και η ευημερία όλων των εργαζομένων και των συνεργατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα γι’ αυτό και αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το φετινό Mobile World Congress» αναφέρει η ανακοίνωση της Intel, η οποία αφού ευχαριστεί τους διοργανωτές για την κατανόηση, δίνει ραντεβού στα events που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, η Vivo λαμβάνοντας υπόψη την υγεία και την ασφάλεια των υπαλλήλων και του κοινού ματαιώνει την παρουσίαση της ναυαρχίδας της, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης, προσθέτοντας ότι τα μελλοντικά σχέδιά της θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τέλος και η Sony στην ανακοίνωση της διευκρινίζει ότι καθώς η εταιρεία αποδίδει ύψιστη σημασία στην ασφάλεια και την υγεία των πελατών της, των εταίρων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των εργαζομένων, έλαβε τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από την έκθεση και τη συμμετοχή στο MWC 2020 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Με τις αποχωρήσεις των Intel, Vivo και Sony, οι εταιρείες που έχουν γίνει γνωστό ότι θα αποχωρήσουν από το Mobile World Congress έφθασαν τις οκτώ. Έχουν προηγηθεί οι LG, Ericsson, Nvidia, Amazon, Sony και NTT DoCoMo ενώ και η ZTE και TCL έχουν ακυρώσει την συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση νέων προϊόντων που παραδοσιακά πραγματοποιούν στο πλαίσιο της έκθεσης.

Όσον αφορά τον διοργανωτή του Mobile World Congress, GSMA, ανακοίνωσε την Κυριακή ότι θα ληφθούν επιπλέον μέτρα πρόληψης και συστάσεις προφύλαξης για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider