Τα νέα smartphones της HUAWEI θα αλλάξουν επίπεδο στο καλοκαίρι σας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα νέα smartphones της HUAWEI θα αλλάξουν επίπεδο στο καλοκαίρι σας
Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε σχέδια για το πού θα μας βρουν οι μέρες των διακοπών. Σε κάποιο αιγαιοπελαγίτικο νησί που θα κυριαρχεί το λευκό και το γαλάζιο; Σε κάποια από τα Επτάνησα με τις εξωτικές παραλίες; Σε κάποιο καταπράσινο βουνό της ηπειρωτικής Ελλάδας;

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε σχέδια για το πού θα μας βρουν οι μέρες των διακοπών. Σε κάποιο αιγαιοπελαγίτικο νησί που θα κυριαρχεί το λευκό και το γαλάζιο; Σε κάποια από τα Επτάνησα με τις εξωτικές παραλίες; Σε κάποιο καταπράσινο βουνό της ηπειρωτικής Ελλάδας;

Όπου και αν μας βρει αυτό το καλοκαίρι, το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να ζήσουμε τις διακοπές μας στο έπακρο και να τις καταγράψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αρωγοί μας σε αυτό θα είναι τα νέα smartphone της HUAWEI. H σειρά ΗUAWEI P50 με τα HUAWEI Pro & HUAWEI P50 Pocket, αλλά και το HUAWEI nova 9 SE.

Εδώ και χρόνια τα smartphones της HUAWEI ξεχωρίζουν για την κάμερά τους. Η σειρά P50 και το nova 9E ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη. Τα φετινά μας κλικς θα ξεχωρίσουν στα social media και θα αποτυπώσουν τις καλοκαιρινές μας στιγμές σε φωτογραφίες και βίντεο με τον πιο ζωντανό τρόπο.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των νέων προϊόντων της HUAWEI.

Τα HUAWEI P50 Pro & HUAWEI P50 Pocket

HUAWEI P50 Pro: Κάμερα που αλλάζει επίπεδο στις φωτογραφίες

Ας ξεκινήσουμε με την πρωτοποριακή κάμερα του HUAWEI P50 Pro που θα κάνει τις φετινές σας διακοπές αξέχαστες. Το συγκεκριμένο smartphone διαθέτει την πρώτη Dual-Matrix κάμερα, Super Main κάμερα, RGB και μονόχρωμους φακούς και αισθητήρα multi-spectrum.

Χάρη στις τεχνολογίες True-Chroma Shot, XD Fusion Pr, True Chroma Engine και Super HDR, οι φωτογραφίες που θα βγάλετε με το HUAWEI P50 Pro θα αποτυπώνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, τόσο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όσο και σε περιπτώσεις που αυτό που θέλετε να φωτογραφίσετε βρίσκεται μακριά.

Κοινώς, μπορείτε να φωτογραφίσετε με υψηλή ευκρίνεια ανά πάσα στιγμή ένα σπήλαιο το οποίο θα δείτε στην παράκτια διαδρομή που θα κάνετε με κάποιο καΐκι στο Ιόνιο, αλλά και τον γλάρο που θα βουτήξει στο νερό για να τσιμπήσει ένα ψάρι που μόλις εντόπισε. Δεν θα χάσετε τέτοιες ευκαιρίες, ούτε θα χρειαστεί να παραμείνετε βαλσαμωμένος με το smartphone στο ίδιο σημείο ως τις golden hours ελπίζοντας πως τα παραπάνω σκηνικά θα επαναληφθούν και πως θα μπορέσετε να τα αποτυπώσετε σε δεύτερο χρόνο με μεγαλύτερη ευκρίνεια.

Επίσης, το HUAWEI P50 Pro υποστηρίζει την τεχνολογία HUAWEI XD Optics μέσω της οποίας διορθώνονται οι οπτικές διαφορές και αποκαθίστανται οι λεπτομέρειες στις φωτογραφίες. Θάλασσα και ουρανός θα γίνονται ένα στις φωτογραφίες σας, μόνο αν εσείς το επιλέξετε για καθαρά αισθητικούς λόγους.

HUAWEI P50 Pro Pocket: Εντυπωσιακός σχεδιασμός που κάνει τη διαφορά

Το HUAWEI P50 Pro ανεξάρτητα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του που θα αναφέρουμε παρακάτω και το καθιστούν κάτι περισσότερο από ένα smartphone, ξεχωρίζει και για τον σχεδιασμό του. Πρόκειται για ένα αναδιπλούμενο smartphone που μπορεί να διπλωθεί συμμετρικά στα δύο. Και μόνο που θα το αφήσετε στο τραπέζι ενός cafe ή στη σεζλόνγκ στην παραλία θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Η δυνατότητα αναδίπλωσής του, δεν εξυπηρετεί μόνο αισθητικούς σκοπούς, αφού καθώς η συσκευή ξεδιπλώνει, το σύστημα ανυψώνεται ώστε ο χρήστης να έχει στη διάθεσή του μια λεία οθόνη. Επίσης, η Multi-Dimensional Hinge τεχνολογία διασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Το HUAWEI P50 Pocket Pro είναι εντυπωσιακά λεπτό, με πάχος μόλις 15,2 mm όταν είναι διπλωμένο και 7,2 mm όταν ξεδιπλώνει, ενώ διαθέτει δύο οθόνες. Η κύρια οθόνη είναι μια ευπροσάρμοστη OLED οθόνη 6,9 ιντσών με λόγο διάστασης 21:9, πυκνότητα pixel 442 dpi, 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα και χρωματικό φάσμα P3, εξασφαλίζοντας μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης.

Το νέο smartphone διαθέτει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής (4.000 mAh) και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Super Charge 40 W, γεγονός που σας δίνει τη δυνατότητα αυτές τις διακοπές να μην χρειάζεται να γυρνάτε στο δωμάτιο μόνο και μόνο για να το φορτίσετε, παρ’ολο που θα το έχετε συνεχώς στα χέρια για να φωτογραφίσετε κάθε σας στιγμή.

Το HUAWEI nova 9 SE

Κάμερα με απεριόριστες δυνατότητες

Αν είστε vlogger, youtuber ή απλώς αγαπάτε υπερβολικά τα social media το HUAWEI nova 9 SE πρέπει να είναι το νέο σας smartphone. H λειτουργία Continuous Front/Rear Recording, είναι αυτή που θα χρειαστεί αφού θα σας επιτρέψει την ανεμπόδιστη εναλλαγή από την πίσω στην μπροστινή κάμερα και την αποθήκευση του υλικού ως ένα ενιαίο αρχείο. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία Dual-View, έχετε τη δυνατότητα να βιντεοσκοπείτε ταυτόχρονα τόσο μπροστά από την κάμερα όσο και πίσω από αυτή, δηλαδή να τραβάτε τόσο ό,τι εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σας όσο και τη δική σας αντίδραση σε αυτό! Και κάπως έτσι το κανάλι σας στο Youtube μόλις διπλασίσε τους subscribers του.

Μαγικά κάνει η κάμερα του HUAWEI nova 9 SE όχι μόνο σε επίπεδο video, αλλά και σε επίπεδο φωτογραφίας με τα 108 megapixel της. Διασφαλίζεται υψηλή ευαισθησία στο φως, η οποία έχει ως αποτέλεσμα μια καταπληκτική ποιότητα φωτογραφίας και καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στις περιπτώσεις που το φως είναι ελάχιστο, το nova 9 SE, διαθέτει τη λειτουργία Super Night Shot, η οποία αυξάνει τη φωτεινότητα του σκοτεινού περιβάλλοντος.

Μπαταρία και αισθητική που το κάνουν να ξεχωρίζει

Στα συν του συγκεκριμένου smartphone είναι η τεχνολογία HUAWEI SuperCharge 66W, που επιτρέπει τη φόρτιση του κινητού σε ποσοστό 60% μέσα σε μόλις 15 λεπτά και στο 100% σε 36 λεπτά, αλλά και η εμφάνισή του, αφού όλα τα χρώματα στα οποία διατίθεται –Crystalblue, Pearlwhite και Midnightblack– μαγνητίζουν το βλέμμα και ικανοποιούν την αισθητική πλευρά κάθε χρήστη.

Τα HUAWEI P50 Pro, το HUAWEI P50 Pocket και το HUAWEI nova 9 SE έχουν τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να κάνουν αξέχαστο το φετινό καλοκαίρι. Το μόνο που μένει από εσάς είναι τους βρείτε λίγο χώρο στις βαλίτσες που θα ετοιμάσετε για τις διακοπές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook, Instagram και Huawei Community.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider