Ένα νέο και πολυτελές Champagne Lounge στη Σαντορίνη (pics)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ένα νέο και πολυτελές Champagne Lounge στη Σαντορίνη (pics)

Άφθονη θα ρέει η σαμπάνια το επόμενο διάστημα στη Σαντορίνη, μετά την απόφαση του διεθνούς ομίλου πολυτελών ξενοδοχείων Grace Hotels να καλωσορίσει τη νέα σεζόν με το opening του 363 Champagne & Cocktail Lounge και την σημαντική συνεργασία με τις Dom Pérignon και Moët & Chandon, τις δύο σπουδαίες σαμπάνιες του Οίκου Moët Hennessy.

Το νέο Champagne & Cocktail Lounge βρίσκεται ακριβώς 363 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, κάτι που του προσδίδει ανεμπόδιστη θέα προς της Καλντέρα, μια θέα που κόβει την ανάσα. Η βεράντα του αποδεικνύεται ιδανική επιλογή για να παρακολουθήσει κανείς την αλλαγή των αποχρώσεων του ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης, παρέα με ένα ποτήρι σαμπάνια ή ένα signature cocktail.

Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζει και το εσωτερικό του Champagne Lounge. Με τη μαεστρία τοπικών τεχνιτών έχει δημιουργηθεί ένας τοίχος από πέτρες λάβας, πίσω από τον οποίο συναντάμε έναν μεγάλο καθρέφτη, ο οποίος δίνει την δυνατότητα στο φως να αντανακλάται δημιουργώντας έτσι μια μοναδική ατμόσφαιρα. Στο κέντρο του χώρου, το φωτισμένο μπαρ από χρυσαφί όνυχα και ράφια από ορείχαλκο στέκει επιβλητικά, χαρίζοντας μια δυναμική αντίθεση σε σχέση με τις σκουρόχρωμες ηφαιστειακές πέτρες.

Ο χώρος είναι επιπλωμένος με coffee tables από μάρμαρο emperador καθώς και χειροποίητους ελληνικούς καναπέδες ντυμένους με υφάσματα της γνωστής φίρμας C&C του Μιλάνου, όλα με φινίρισμα από ορείχαλκο. Παράλληλα, στους τοίχους φιλοξενούνται πίνακες από τη συλλογή μοντέρνας τέχνης της φημισμένης RARITY GALLERY, της πρώτης Ελληνικής Γκαλερί που επιμελείται εκθέσεις διεθνώς αναγνωρισμένων σύγχρονων καλλιτεχνών.

Το Grace Santorini, προκειμένου να γιορτάσει την έναρξη λειτουργίας αυτού του μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα Champagne Lounge, ανακοίνωσε μία μοναδική συνέργεια με τον διάσημο οίκο Moët Hennessy. Η συνέργεια αυτή αφορά στην από κοινού δημιουργία μίας σειράς ξεχωριστών εκδηλώσεων με θέμα «Vintages & Vistas», στις οποίες θα πρωταγωνιστήσουν οι εμβληματικές σαμπάνιες του οίκου, Dom Pérignon και Moët & Chandon.

Οι θεματικές βραδιές ξεκινούν τον Ιούνιο με το 363 Champagne & Cocktail Lounge να υποδέχεται τον Μιχαήλ Πέτροφ, Brand Ambassador της Dom Pérignon για μία ξεχωριστή γευσιγνωστική μύηση στον κόσμο της εκλεκτής αυτής σαμπάνιας. Τον Ιούλιο, ο Σπύρος Αγιους θα καλωσορίσει στο Grace Santorini τον Marco Fadiga, Executive Chef του οίκου Moët & Chandon και από κοινού θα δημιουργήσουν ένα μενού υψηλής γαστρονομίας.

Σε όλες τις γευσιγνωσίες που θα πραγματοποιηθούν, ο Executive Chef του Grace Santorini Σπύρος Αγιούς θα δημιουργήσει τα ιδανικά συνοδευτικά canapés για τις εκλεκτές Dom Pérignon και Moët & Chandon που θα δοκιμαστούν, συμπεριλαμβανομένων των Dom Pérignon P2 του 1998 και της Moët & Chandon Grand Vintage Collection 1998.

Επίσης, όλες οι γευσιγνωσίες θα πραγματοποιηθούν στο επιβλητικό 363 με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, ενώ τα degustation menu πέντε πιάτων και τεσσάρων vintages Dom Pérignon τον Ιούνιο και Moët & Chandon τον Ιούλιο αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθούν στο βραβευμένο εστιατόριο “Santoro” του ξενοδοχείου.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

26 & 27 Ιουνίου 2017

Αφήγηση από τον Μιχαήλ Πέτροφ, Brand Ambassador της Dom Pérignon και Moët & Chandon και γευσιγνωσία 4 διαφορετικών vintages Dom Pérignon στο 363 Champagne Lounge σε συνδυασμό με canapés δημιουργίες από τον Executive Chef Σπύρο Αγιούς. Κατόπιν degustation menu 5 πιάτων συνδυασμένων αρμονικά με σπάνιες χρονιές

Dom Pérignon και στο χώρο του εστιατορίου Santoro από τις 28 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου.

24 & 25 Ιουλίου 2017

Σε συνεργασία με τον Marco Fadiga, Executive Chef της Moët & Chandon, με γευσιγνωσία 4 διαφορετικών vintages Moët & Chandon στο 363 Champagne Lounge σε συνδυασμό με canapés δημιουργίες από τον Executive Chef Σπύρο Αγιούς. Κατόπιν degustation menu 5 πιάτων συνδυασμένων αρμονικά με σπάνιες χρονιές

To signature menu θα είναι επίσης διαθέσιμο στο εστιατόριο Santoro από τις 26 Ιουλίου έως και τις 31 Ιουλίου.

Το 363 Champagne & Cocktail Lounge διαθέτει καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν ενδιαφέρουσες προτάσεις από canapés και ορεκτικά, τα οποία έχουν φτιαχτεί με σκοπό να συνοδεύσουν ιδανικά την συλλογή από εξαιρετικές σαμπάνιες που διαθέτει, καθώς και τα signature cocktails και τα premium spirits. Με έμφαση στη γαστρονομική εμπειρία του επισκέπτη, το μενού περιλαμβάνει επιλογές όπως ψάρι bonito μαγειρεμένο με τη μέθοδο tataki συνοδευόμενο απο φάβα Σαντορίνης αρωματισμένη με wasabi και σάλτσα κάπαρης με σταφίδες, καθώς και σφαιρίδιο απο ορτύκι και φουά γκρα με φουντούκια και τσάτνεϋ τριαντάφυλλου, αλλά και μπέργκερ απο βουβάλι με καπνιστό Μετσοβόνε, τσιπς λευκής μελιτζάνας και κέτσαπ απο μίσο.

Οι εκδηλώσεις γευσιγνωσίας είναι ανοιχτές για το κοινό.

Ένα νέο και πολυτελές Champagne Lounge στη Σαντορίνη (pics)
Ένα νέο και πολυτελές Champagne Lounge στη Σαντορίνη (pics)
Ένα νέο και πολυτελές Champagne Lounge στη Σαντορίνη (pics)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider