10 δώρα στον εαυτό σου για να αποκτήσεις χριστουγεννιάτικη διάθεση (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
10 δώρα στον εαυτό σου για να αποκτήσεις χριστουγεννιάτικη διάθεση (pics)
Η λίστα με όλα όσα μπορείς να αγοράσεις από τα Public για να μπεις στο κλίμα των γιορτών.

Βρισκόμαστε λίγα εικοσιτετράωρα πριν τα φετινά Χριστούγεννα και όλοι έχουμε στο μυαλό μας δεκάδες ανθρώπους που θέλουμε να τους αγοράσουμε δώρα. Σε ποιο κατάστημα να πρωτοαπευθυνθούμε και τι να πρωτοδιαλέξουμε;

''''

Επειδή, όμως, στις γιορτές δεν αξίζουν δώρα μόνο τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και εμείς οι ίδιοι, επισκεφτήκαμε τα Public του Συντάγματος τα οποία για άλλη μια φορά έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και έχουν βάλει στο χριστoυγεννιάτικο κλίμα όλη την πόλη και βρήκαμε 10 δώρα για τον εαυτό σου προκειμένου να αποκτήσεις χριστουγεννιάτικη διάθεση.

1. Ακουστικά Handsfree Bang & Olufsen Beoplay E8

''''

Χάρη σε έναν συνδυασμό λεπτοσυντονισμένων ήχων, σχεδιασμού και εργονομίας, το BeoPlay Ε8 προσφέρει πλούσιο ήχο με πολύ ισχυρή απόδοση μπάσων. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τον ήχο στο δικό σας γούστο και προτιμήσεις, με την εφαρμογή BeoPlay στο smartphone σας.

2. Bluetooth Handsfree - Urbanista Stockholm

''''

Το True Wireless Bluetooth Urbanista Stockholm αποτελεί την τέλεια λύση για εκείνους που περνούν τη μέρα τους εξασκώντας το αγαπημένο τους άθλημα ή απλώς μετακινούνται πολύ και θέλουν ένα καλό σετ Bluetooth για καθαρό, στερεοφωνικό ήχο.

3. PopSockets - Sprakle Snow White

''''

Ασφαλείς λαβές για γραπτά μηνύματα, κλήσεις, φωτογραφίες και selfies- συμβατά με όλα τα smartphones και τα tablet. Λειτουργεί σε λειτουργίες τοπίου και πορτραίτου για παρακολούθηση βίντεο, περιήγηση στο Web, γραπτά μηνύματα, παιχνίδια, ομαδικές φωτογραφίες, FaceTime και Skype.

4. Powerbank POOF BuQu USB 2500mAh

....

Aυτό το ιδιαίτερο και παράλληλα πρακτικό Power Bank της BuQu θα γίνει το απόλυτο αξεσουάρ που θα θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας! Φινετσάτος, κομψός σχεδιασμός με κλιπ ώστε να μπορεί εύκολα να κρεμαστεί στην ζώνη, την τσάντα, με τα κλειδιά ώστε να μην μείνετε λεπτό χωρίς μπαταρία!

5. Powerbank Samsung Fast External Battery Pack Type-C 10.000 mAh

''''

Ο φορητός φορτιστής (powerbank) Samsung Fast External Battery Pack Type-C 10.000 mAh είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Ενσωματώνει θύρα USB Type-C για να φορτίζει και να συσσωρεύει ενέργεια, καθώς και 2 θύρες USB για την φόρτιση της φορητών συσκευών σου.

6. Tablet Huawei MediaPad T5 10 16GB

''''

Το Huawei MediaPad T5 10 έρχεται με octa-core επεξεργαστή με κύρια συχνότητα 2.36 GHz, 2 GB μνήμης RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου που κάλλιστα μπορούν να αυξηθούν με την προσθήκη μιας microSD κάρτας μνήμης. Υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth, διαθέτει κάμερα στα 5 Megapixel για φωτογραφίες και βίντεο, όπως και μπροστινή κάμερα 2 Megapixel για βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές.

7. Smartwatch Xiaomi Amazfit BIP Μαύρο

'''''

Υγεία και στυλ, με Xiaomi Amazfit BIT. Με οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας για να βλέπεις τα πάντα εύκολα και καθαρά, το Xiaomi Amazfit BIT καταγράφει τα βήματά σου, τις θερμίδες, την ποιότητα του ύπνου σου και τους παλμούς της καρδιάς σου με ακρίβεια, και έπειτα σε παροτρύνει να... βγεις στους δρόμους εάν η ακινησία σου διαρκέσει πολύ!

8. Η αδερφή μου (μυθιστόρημα)

''''

Έχω μια αδελφή. Σε αυτή την παραδοχή εγκλωβίστηκε η παιδική, η εφηβική και η ενήλικη ζωή μου, τις περισσότερες φορές τρώγοντας τα μούτρα της, καθώς το αυτονόητο της ύπαρξής της στεκόταν πάντα πλάι στη διαρκή απουσία της.

Μια πυρκαγιά που λίγο έλειψε να σκοτώσει την επτάχρονη Μάρθα βγάζει ανεξήγητα από τη ζωή της τη μεγαλύτερη αδελφή της, Κατερίνα. Ύστερα από χρόνια, ένα μήνυμα στο messenger από τον άγνωστο Ηλία Π. που ζει σε ένα ελληνικό νησί έρχεται να ταράξει την επιτυχημένη ζωή της Μάρθας, η οποία μένει πλέον μόνιμα στο Τορόντο.

Μια συνάντηση που επιφυλλάσσει εκπλήξεις ωθεί τις δύο γυναίκες να βουτήξουν στα κατάβαθα της ύπαρξής τους αλλά και να αποτινάξουν από τις πλάτες τους το βάρος μιας ατελούς ταυτότητας.

Οι ανείπωτες αλήθειες είναι αδυσώπητες, μα στέκονται μπροστά στα μάτια καθαρές κι έντιμες. Φτάνει να είσαι σε θέση να τις ακούσεις.

9. Όσοι αγαπιούνται (μυθιστόρημα)

''''

Αθήνα, 1941. Στην κατοχική Ελλάδα, η δεκαπεντάχρονη Θέμις βλέπει την οικογένειά της να ταλανίζεται από βαθιές πολιτικές διαφορές. Και το χάσμα ανάμεσα σ’ αυτούς που αγαπά βαθαίνει, όσο η χώρα βυθίζεται στην ανέχεια. Καθώς η δυστυχία μεγαλώνει γύρω της, και φίλοι της χάνονται από την πείνα, η Θέμις μπαίνει στην Αντίσταση.

10. Μίξερ Χειρός Kenwood ΗΜ620

''''

Το μίξερ χειρός Kenwood HM620 έχει μοντέρνο σχεδιασμό και θα σε βοηθήσει να φτιάξεις αφράτα μίγματα για κέικ. Είναι ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να βελτιώσεις τις μαγειρικές σου ικανότητες αλλά δεν διαθέτεις τον απαραίτητο χώρο στην κουζίνα σου για μια κουζινομηχανή. Με 5 ταχύτητες, λειτουργία Pulse και ισχύ 350 Watt διαθέτει ότι χρειάζεται για να σας δώσει ελαφριά και αφράτα μίγματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider