Νέο μίνι κραχ στη Wall Street

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο μίνι κραχ στη Wall Street
«Βουτιά» άνω των 550 μονάδων καταγράφει ο Dow Jones τη Δευτέρα.

Νέες βαριές απώλειες καταγράφονται στη Wall Street τη Δευτέρα με τους επενδυτές να αναμένουν ένα δεύτερο κύμα πανδημίας στις ΗΠΑ.

Αρκετές πολιτείες καταγράφουν «αναζωπύρωση» της πανδημίας, ενώ και ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο προειδοποίησε τους πολίτες να προστατευτούν.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα, πάνω από 20 πολιτείες βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα του κορονοϊού. Η Αριζόνα, η Γιούτα και το Νέο Μεξικό εμφάνισαν άλμα 40% στα κρούσματα του κορονοϊού, ενώ η Φλόριντα, το Αρκάνσας, η Νότια και Βόρεια Καρολίνα γνώρισαν αύξηση των κρουσμάτων πάνω από 30% για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 7 Ιουνίου σύμφωνα με το Reuters.

Παράλληλα αρχίζει να σταθεροποιείται η επιχειρηματική δραστηριότητα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης τον Ιούνιο, μετά από δύο μήνες ιστορικής συρρίκνωσης, σύμφωνα με τα στοιχεία της Fed της Νέας Υόρκης.

Δείκτες

Τη Δευτέρα ο Dow Jones διολισθαίνει 2,34% στις 25.005 μονάδες, κατά 1,88% καταγράφει πτώση ο S&P 500 στις 2.984 μονάδες, ενώ απώλειες 1,4% καταγράφει ο Nasdaq στις 9.454 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider