Νέο ρεκόρ για τον Nasdaq - Στην ίδια γραμμή ο S&P 500

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο ρεκόρ για τον Nasdaq - Στην ίδια γραμμή ο S&P 500
Γενναία άνοδο κατέγραψε και τη Δευτέρα ο ο Nasdaq φτάνοντας σε νέα υψηλά.

Συνέχισε και την Δευτέρα την «επέλασή» του ο Nasdaq καταγράφοντας άνοδο άνω του 1%. Ολοταχώς για νέο ρεκόρ οδεύει και ο S&P 500. Αντίθετη πορεία ακολούθησε ο βιομηχανικός δείκτης.

Η SocGen πρόσφατα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου καθώς τόνισε πως μέσω του «ράλι» που έχουν καταγράψει το τελευταίο διάστημα οι διεθνείς αγορές, έχουν ήδη αποτιμήσει την πιθανή εύρεση και διάθεση του εμβολίου, και πλέον είναι ιδιαίτερα ευάλωτες.

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στους επενδυτές το αδιέξοδο που δημιουργείται στο Κογκρέσο, με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσυ Πελόσι, να βάζει τέλος στις συνομιλίες με τους Ρεπουμπλικάνους για το ζήτημα του νέου πακέτου μέτρων ενίσχυσης των Αμερικανών πολιτών.

Πλέον τα μέτρα για την ενίσχηση της αμερικανικής οικονομίας όπως είναι τα επιδόματα βρίσκονται στον αέρα, προκαλώντας «πανικό» στους αμερικανούς που περιμένουν να λάβουν τα επιδόματα.

Δείκτες

Τη Δευτέρα ο Dow Jones έχασε 0,31% στις 27.845 μονάδες. Κέρδη 0,27% στις 3.382 μονάδες κατέγραψε ο δείκτης S&P 500, ενώ κέρδη 1% σημείωσε και ο Nasdaq στις 11.129 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider