Κύκνος το νέο Jeep Cherokee (pics)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κύκνος το νέο Jeep Cherokee (pics)

Ένα από τα πλέον σημαντικά μοντέλα στη γκάμα της Jeep ανανεώνεται το 2018 και θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη διεθνή έκθεση του Ντιτρόιτ, στις ΗΠΑ, τον Ιανουάριο του 2018.

Η Jeep έδωσε στη δημοσιότητα μόλις τέσσερις εικόνες του ανανεωμένου Cherokee, στο οποίο είναι εμφανείς οι σημαντικές αισθητικές αλλαγές, κυρίως στο αμάξωμα. Τα φωτιστικά σώματα εμπρός επανήλθαν στη συνήθη θέση τους, ενώ απέκτησαν μεγαλύτερο πλάτος. Πλέον, φώτα ημέρας και πορείας αποτελούν μια ενιαία οντότητα, ενώ και η μείωση του ύψους της μάσκας παραπέμπει στη νέα οικογενειακή ταυτότητα, όπως αυτή ορίστηκε από το πιο πρόσφατο μοντέλο στη γκάμα της Jeep, το Compass.

Στο πίσω μέρος, επίσης, τα οριζόντια φώτα δίνουν τον τόνο, μαζί με μια έντονα διακριτή γραμμή σε σχήμα μπούμερανγκ, που οριοθετεί τις κολώνες της οροφής και φτάνει έως τους θόλους των τροχών.

Εσωτερικά η εικόνα είναι πιο ποιοτική και σύγχρονη, τυπική για Jeep νέας γενιάς με την ψηφιακή οθόνη στο κέντρο του πίνακα οργάνων και τις αναλογικές ενδείξεις για την ταχύτητα κίνησης και τις στροφές λειτουργίας του κινητήρα εκατέρωθεν. Μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη αφής, ψηλά στο κέντρο του ταμπλό, αποτελεί το κέντρο χειρισμού του αναβαθμισμένου συστήματος πολυμέσων.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, το ανανεωμένο Cherokee θα συνεχίσει να διατίθεται σε δύο εκδόσεις, απλή και TrailHawk με τη δεύτερη να έχει σημαντικά αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητες. Αναφορικά με τα μηχανικά μέρη δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά από την Jeep, πέρα από το γεγονός ότι το νέο Cherokee θα διαθέτει πιο αποδοτικά κινητήρια σύνολα. Θεωρείται όμως σχεδόν βέβαιη η ενσωμάτωση στη γκάμα των εκδόσεων του δίλιτρου κινητήρα της Alfa Romeo που αποδίδει 270 ίππους.

Κύκνος το νέο Jeep Cherokee (pics)
Κύκνος το νέο Jeep Cherokee (pics)
Κύκνος το νέο Jeep Cherokee (pics)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider