Ηλεκτρικό SUV από την Kia

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ηλεκτρικό SUV από την Kia

Η Kia Motors θα παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο σε πρωτότυπη μορφή, τo Niro EV, ταυτόχρονα με το όραμα της μάρκας για το μέλλον των αυτοκινήτων. Όλα τα παραπάνω, στην έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών CES στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 9 Ιανουαρίου 2018.

Σύμφωνα με την κορεατική μάρκα, το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο θα συνδυάζει έναν εξαιρετικά αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα και μια μεγάλης χωρητικότητας συστοιχία μπαταριών, που θα επιφέρει σημαντική αυτονομία κίνησης και θα σηματοδοτήσει το επόμενο βήμα της μάρκας στην ηλεκτρική εποχή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Niro, το μικρό – μεσαίο SUV της μάρκας, προσφέρεται ήδη σε υβριδική και plug in υβριδική εκδοχή. Το νέο Niro EV prototype θα είναι επίσης φορέας μια νέας φιλοσοφίας διαλεκτικής ανθρώπου και μηχανής (Human Machine Interface), που για πρώτη δορά θα παρουσιαστεί στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Παράλληλα με το νέο μοντέλο, η Kia θα αποκαλύψει μια σειρά από νέες δυνατότητες και καινοτομίες στη CES 2018. Τα εκθέματα της τεχνολογίας με την ονομασία Beyond Autonomous Driving της Kia συνδυάζουν υπάρχουσες και μελλοντικές τεχνολογίες για να περιγράψουν τα σχέδιά της για την αυτόνομη κίνηση οχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό η Kia θα παρουσιάσει τρείς εξομοιωτές, στους οποίους οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν πώς η εταιρεία θα ενσωματώσει νέες τεχνολογίες για να ενισχύσει την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση μεταξύ επιβατών και οχημάτων. Αυτές περιλαμβάνουν νέες προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού και πρωτοποριακές λειτουργίες HMI, καθώς και την πρώτη παγκόσμια σύνδεση 5G σε αυτοκίνητο.

Ηλεκτρικό SUV από την Kia
Ηλεκτρικό SUV από την Kia
Ηλεκτρικό SUV από την Kia
Ηλεκτρικό SUV από την Kia

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider