Στο Πεκίνο θα δούμε το νέο VW Touareg

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στο Πεκίνο θα δούμε το νέο VW Touareg

Τη σημαντικότητα της κινεζικής αγοράς υπογραμμίζει για μια ακόμα φορά η VW, ανακοινώνοντας το λανσάρισμα του κορυφαίου τους μοντέλου όχι στη διεθνή έκθεση της Γενεύης, στις 6 Μαρτίου, αλλά σε αυτή του Πεκίνου στις 23 του ίδιου μήνα. Βλέπετε η αγορά της Κίνας είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως για μοντέλα SUV και επίσης η μεγαλύτερη για την VW.

Με το νέο Touareg τρίτης γενιάς, η Volkswagen συνεχίζει την ιστορία επιτυχίας του μοντέλου. Από το 2002 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το μεγάλο SUV έχει παραχθεί σε περισσότερες από ένα εκατομμύριο μονάδες.

Η ναυαρχίδα της μάρκας είναι το επόμενο ορόσημο, που στέκεται στην κορυφή της σειράς μοντέλων και αναδεικνύει μια νέα αισθητική δυναμική με τον εκφραστικό σχεδιασμό, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τα δυναμικά του χαρακτηριστικά. Από το ένα και μοναδικό σχέδιο που έδωσε στη δημοσιότητα η VW δεν μπορεί κανείς να βγάλει πολλά συμπεράσματα.Το αμάξωμα αναμένεται σημαντικά μεγαλύτερο σε διαστάσεις αλλά και πιο ελαφρύ, καθώς θα χρησιμοποιείται το νέο πλαίσιο MLB του ομίλου. Μια τεράστια γκάμα καινοτόμων συστημάτων υποστήριξης της οδήγησης, θα εγγυάται το μέγιστο βαθμό ασφάλειας και άνεσης, ενώ προηγμένα συστήματα ημι-αυτόνομης οδήγησης θα είναι διαθέσιμα.

Στο εσωτερικό θα δεσπόζει ένας από τους μεγαλύτερους πίνακες οργάνων, το Innovision Cockpit όπως θα ονομάζεται, το οποίο, όπως υπόσχεται η VW, θα ανοίξει το δρόμο για ένα εντελώς νέο περιβάλλον ψυχαγωγίας και ταχύτατης online σύνδεσης. Το νέο Touareg θα διαθέτει μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς, αερανάρτηση, τετραδιεύθυνση και κινητήρες με απενεργοποίηση κυλίνδρων για μέγιστη οικονομία και μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, αυτά θα ξεκινούν από τα δύο λίτρα στην υβριδική έκδοση GTE, η οποία θα συνοδεύεται και από ηλεκτρικό κινητήρα. Οι εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα ξεκινούν από τα 3.0 λίτρα και τους 6 κυλίνδρους και θα φτάνουν έως και τα 4.4 λίτρα και τους 8 κυλίνδρους. Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2018.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider