Στην τιμή των 1,2 εκατ. ευρώ πωλήθηκε το Ford GT του John Cena!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην τιμή των 1,2 εκατ. ευρώ πωλήθηκε το Ford GT του John Cena!

Μερικούς μήνες πριν γίναμε μάρτυρες μια σοβαρής διαμάχης μεταξύ John Cena και Ford, η οποία έφτασε μέχρι και τα δικαστήρια. Η Ford, είχε όρο στο συμβόλαιο απόκτησης του νέου GT, να μη πουλήσει το αυτοκίνητο ο νέος του ιδιοκτήτης για διάστημα δύο χρόνων, κάτι που ο Cena δεν τήρησε.

Ο λόγος ήταν ότι η Ford σε υπέβαλλε σε ένα «τεστ» για να πάρεις το νέο GT και ύστερα, επέλεγε εκείνη τους τελικούς ιδιοκτήτες. Κάποιος λοιπόν που είχε τα χρήματα, αλλά δεν επελέγη από τη εταιρεία με σήμα το «Μπλε Οβάλ» και ήθελε διακαώς το αυτοκίνητο, θα πλήρωνε υπεραξία για να το αποκτήσει, με τη Ford να θέλει να αποφύγει κρούσματα αισχροκέρδειας.

Πάντως, το μπλε Ford GT του John Cena άλλαξε για πολλοστή μια φορά χέρια και τώρα βρίσκεται στον τρίτο του ιδιοκτήτη. Για να το αποκτήσει, πλήρωσε 1,23 εκατομμύρια ευρώ, καθώς το αυτοκίνητο είναι ολοκαίνουριο, με μόλις 970 χλμ. στο οδόμετρό του. Εξοπλίζεται με τον EcoBoost βενζινοκινητήρα των 3.5 λίτρων με τα δύο τούρμπο, τους έξι κυλίνδρους σε διάταξη V και αποδίδει 656 ίππους και 745 Nm ροπής.


Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider