Γνωρίστε από κοντά το νέο Ford Focus στη Μαρίνα Φλοίσβου!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γνωρίστε από κοντά το νέο Ford Focus στη Μαρίνα Φλοίσβου!

Το Focus αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα μικρομεσαία οικογενειακά μοντέλα στην ελληνική αγορά και το ολοκαίνουργια γενιά του, είναι πλέον εδώ. Η Ford έχει «παρκάρει» το πρώτο Focus πέμπτης γενιάς που ήρθε στην Ελλάδα, στη Μαρίνα του Φλοίσβου, πλάι στα νέα Ecosport και Kuga, για να μπορέσει να το δει ο κόσμος και να μάθει λεπτομέρειες για αυτό.

Το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο που έχει στηθεί από τη Ford φιλοξενεί ένα κόκκινο αυτοκίνητο της έκδοσης ST-Line, το οποίο πραγματικά κερδίζει όποιον το βλέπει με τη δυναμική και την ποιότητα που εκπέμπει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ford προσφέρει σε όσους προπαραγγείλουν το νέο Focus ένα πακέτο premium εξοπλισμού, που περιλαμβάνει το Auto Park Assist, την κάμερα οπισθοπορείας, τα αναδιπλούμενα προστατευτικά στις άκρες των θυρών και το σύστημα απεικόνισης πληροφοριών στο οπτικό πεδίο του οδηγού Head-Up Display, χωρίς την παραμικρή έξτρα χρέωση!

Στη Μαρίνα Φλοίσβου, από Τρίτη έως Κυριακή και ώρες 19:00 έως 23:00, θα βρίσκεται κατάλληλα ενημερωμένο προσωπικό ώστε να επιδείξει τις τεχνολογίες του νέου Focus και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, ενώ τη Δευτέρα το αντίστοιχο ωράριο είναι 20:00 με 22:00.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider