Lamborghini – γραφείο για γρήγορες εργασίες! (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lamborghini – γραφείο για γρήγορες εργασίες! (pics)
Αν είστε φίλος των γρήγορων αυτοκινήτων και θέλετε, να πηγαίνετε με όρεξη στην εργασία σας, τότε αγοράστε ένα γραφείο, που μοιάζει με κομμένη Lamborghini Aventador.

Δεν είναι σίγουρο, ότι με το συγκεκριμένο γραφείο, θα εργάζεστε πιο γρήγορα, ωστόσο θα αναβαθμίσετε χωρίς αμφιβολία το εργασιακό περιβάλλον σας. Το πολωνικό κέντρο σχεδιασμού Design Epicentrum υπερέβαλλε στην αγάπη του για τις Lamborghini και έφτασε στα άκρα σχεδιάζοντας ένα έπιπλο γραφείου, που δίνει πραγματικά την εντύπωση, ότι πρόκειται για μία κομμένη Lamborghini. Τα φαινόμενα απατούν βεβαίως, καθώς δεν χρειάστηκε να θυσιαστεί κανένα supercar της ιταλικής μάρκας, για να κατασκευαστούν τα συγκεκριμένα γραφεία με συρταριέρες και όλα τα παρελκόμενα.

Έτσι και αλλιώς η παραγωγή τους περιορίζεται σε μόλις 44 κομμάτια για προνομιούχα στελέχη εταιρειών και επιχειρηματίες, που θέλουν να βάλουν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο χρώμα στην εργασιακή τους καθημερινότητα. Και μιλώντας για χρώμα, εννοείται ότι οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν αυτό το έπιπλο σε έναν από συνολικά 200 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Να σημειώσουμε, ότι για πρώτη ύλη χρησιμοποιούνται υαλονήματα, ενώ η όλη κατασκευή είναι χειροποίητη. Ο περιορισμένος αριθμός παραγωγής και οι πολλές εργατοώρες, που απαιτούνται για την ολοκλήρωση ενός τέτοιου γραφείου, προδιαθέτουν για τσιμπημένες τιμές αγοράς. Η ίδια η εταιρεία Design Epicentrum δεν αναφέρει κάποια τιμή στο επίσημο site της, σύμφωνα όμως με πληροφορίες του γνωστού αυτοκινητιστικού blog Carscoops, όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα γραφείο – Lamborghini, θα πρέπει να πληρώσει γύρω στα 30.000 ευρώ.

Lamborghini – γραφείο για γρήγορες εργασίες! (pics)
Lamborghini – γραφείο για γρήγορες εργασίες! (pics)
Lamborghini – γραφείο για γρήγορες εργασίες! (pics)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider