Τραμπ: Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω τον δικαστικό αγώνα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραμπ: Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω τον δικαστικό αγώνα
Κλιμακώνει την πολιτική ένταση ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέροντας έμμεσα πως θα φύγει αμαχητί.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα ότι θα συνεχίσει τη νομική μάχη του, την ώρα που ο Δημοκρατικός αντίπαλός του στις εκλογές, ο Τζο Μπάιντεν, πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στο να εξασφαλίσει αρκετούς εκλέκτορες ώστε να κερδίσει και ετοιμάζεται να εκφωνήσει διάγγελμα απόψε το βράδυ.

«Θα συνεχίσουμε αυτή τη διαδικασία με κάθε πτυχή του νόμου ώστε να διασφαλίσουμε ότι ο αμερικανικός λαός έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνησή μας. Δεν θα σταματήσω ποτέ να αγωνίζομαι για σας και το έθνος μας», ανέφερε αυτή η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Παράλληλα το προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε ότι οι προεδρικές εκλογές «δεν έχουν τελειώσει», τη στιγμή που ο Δημοκρατικός αντίπαλός του, ο Τζο Μπάιντεν, βρίσκεται προ των πυλών του Λευκού Οίκου.

«Αυτές οι εκλογές δεν τελείωσαν. Οι λανθασμένες προβλέψεις που ανακηρύσσουν τη νίκη του Τζο Μπάιντεν βασίζονται σε αποτελέσματα τα οποία απέχουν πολύ από το να είναι τα τελικά σε τέσσερις Πολιτείες», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ματ Μόργκαν, ένα στέλεχος της εκστρατείας του Τραμπ.

Κανένα μεγάλο αμερικανικό μέσο ενημέρωσης δεν έχει ανακηρύξει νικητή τον Μπάιντεν μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider