Πώς θα δείτε από κοντά αγώνες του UEFA Champions League κάνοντας απλά τις καθημερινές σας αγορές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα δείτε από κοντά αγώνες του UEFA Champions League κάνοντας απλά τις καθημερινές σας αγορές
Όσες περισσότερες συναλλαγές κάνετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να δείτε από κοντά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όσες περισσότερες συναλλαγές κάνετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να δείτε από κοντά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των επιστροφών. Επιστροφή στη δουλειά, επιστροφή στο σχολείο, επιστροφή στην καθημερινότητα. Δεν είναι όλες οι επιστροφές το ίδιο, όμως. Υπάρχουν κάποιες που μας προκαλούν ενθουσιασμό και ανυπομονησία, όπως φυσικά η επιστροφή των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων και πιο συγκεκριμένα του UEFA Champions League!

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κάνει σέντρα σε λίγες ημέρες με τη φάση των ομίλων και κάθε φίλος του ποδοσφαίρου εκεί έξω ονειρεύεται να ζήσει από κοντά κάποιο μεγάλο παιχνίδι. Γιατί όχι, λοιπόν, εσείς; Άλλωστε τώρα το να κάνετε δικό σας ένα «μαγικό χαρτάκι» για έναν αγώνα UEFA Champions League απαιτεί μόνο ένα πράγμα: να κάνετε απλώς τις καθημερινές σας συναλλαγές, χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα Mastercard της Εθνικής Τράπεζας.

Ζήστε την εμπειρία της κορυφαίας διοργάνωσης

Όπως και να το κάνουμε, μια βραδιά στις εξέδρες κάποιου ιστορικού ευρωπαϊκού γηπέδου, παρακολουθώντας τους μεγαλύτερους αστέρες του ποδοσφαίρου είναι μοναδική. Μια εμπειρία που οι περισσότεροι έχουν την ευκαιρία να τη ζήσουν μία ή έστω ελάχιστες φορές στη ζωή τους. Η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard κάνουν πραγματικότητα αυτό το «όνειρο» και μας καλούν να γίνουμε μέρος της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου.

Πώς; Kάνοντας τις συναλλαγές μας με την πιστωτική κάρτα Mastercard της Εθνικής Τράπεζας από τις 01/09/2023 έως και τις 15/10/2023. Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση. Όσες περισσότερες συναλλαγές κάνετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να είστε εσείς ένας από τους 30 τυχερούς, που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες του UEFA Champions League.

Αν θέλετε, λοιπόν, να διεκδικήσετε ένα εισιτήριο για τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, δεν έχετε παρά να κάνετε τις αγορές σας με τις πιστωτικές κάρτες Mastercard από την Εθνική Τράπεζα. Κι αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να κάνετε τώρα την αίτησή σας εύκολα και απλά μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τη Silver, τη Gold ή τη Black, οι οποίες προσφέρουν ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε σας συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε σας ταξίδι και άλλες ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση με την υπηρεσία Mastercard Concierge και πολλά ακόμη προνόμια!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας.

Το UEFA Champions League σας καλεί να το ζήσετε από κοντά. Τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider