Εξαμελής κινεζική αντιπροσωπεία στα γραφεία της ΝΔ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εξαμελής κινεζική αντιπροσωπεία στα γραφεία της ΝΔ
Τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς επισκέφθηκε εξαμελής αντιπροσωπεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με επικεφαλής τον Xie Chuntao, εκτελεστικό αντιπρόεδρο της σχολής της κεντρικής επιτροπής κομμουνιστικού κόμματος Κίνας.

Τα κεντρικά γραφεία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς επισκέφθηκε εξαμελής αντιπροσωπεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με επικεφαλής τον Xie Chuntao, εκτελεστικό αντιπρόεδρο της σχολής της κεντρικής επιτροπής κομμουνιστικού κόμματος Κίνας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ, την κινεζική αντιπροσωπεία υποδέχτηκαν ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Σμυρλής, ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ και βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Νίκος Ρωμανός και οι αναπληρωτές γραμματείς Διεθνών Σχέσεων Λευτέρης Μωυσιάδης και Γιώργος Πλεύρης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πολύπλευρη συνεργασία και οι πολιτιστικοί δεσμοί Ελλάδας και Κίνας, καθώς και η επένδυση της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε ακόμη στην προοπτική ενίσχυσης των σχέσεων στο εμπόριο, τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κομισιόν: Ο Αντιπρόεδρος Σχοινάς και η Eπίτροπος Γιούανσον στο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων

ΠΕΦ: Ενενήντα χρόνια στηρίζει τον Έλληνα ασθενή, την ελληνική οικονομία και κοινωνία

Λάρισα: Σε επιφυλακή για πλημμυρικά φαινόμενα στο Αρμένιο και Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ

gazzetta
gazzetta reader insider insider