Ελίν: Σε θετική τροχιά τα πρώτα βήματα σε ρεύμα και φυσικό αέριο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελίν: Σε θετική τροχιά τα πρώτα βήματα σε ρεύμα και φυσικό αέριο
Σταθερά προχωρά το «άνοιγμα» της εταιρείας στο φυσικό αέριο και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνει η Ελίν από την αγορά και την πώληση ενέργειας καθώς όπως είναι γνωστό η εταιρεία εδώ και λίγους μήνες πουλά φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα διευρύνοντας έτσι τους στρατηγικούς της στόχους στο πλαίσιο του ανοίγματος της αγοράς ενέργειας και των νέων απαιτήσεων του κλάδου.

Όπως αναφέρει στέλεχος της επιχείρησης μιλώντας στο insider.gr, το πελατολόγιο σε ρεύμα και φυσικό αέριο βαίνει αυξανόμενο. Αυτό αφορά σε νέους πελάτες οι οποίοι έρχονται ουσιαστικά επηρεαζόμενοι από το word of mouth και σε ήδη υπάρχοντες πελάτες οι οποίοι αγοράζουν τα υπόλοιπα προϊόντα μας. Στοχεύουμε στο ήδη χτισμένο πελατολόγιό μας και χρησιμοποιούμε περισσότερο την προσωπική επαφή που έχουμε με τον κόσμο που αγοράζει από εμάς παρά άλλες απρόσωπες μεθόδους προσέγγισης. Όλοι οι πελάτες μας (βιομηχανικοί, ιδιώτες καταναλωτές οι οποίοι εδώ και χρόνια αγοράζουν πετρέλαιο θέρμανσης από εμάς, σκάφη αναψυχής, ναυτιλιακές εταιρείες κλπ) αποτελούν το κοινό των παλαιών και νέων προϊόντων μας.

Μετά από 65 χρόνια παρουσίας στον πετρελαϊκό κλάδο η επιχείρηση στοχεύει στο να καταστεί ένας «ολοκληρωμένος ενεργειακός όμιλος» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η διοίκησή της με δραστηριότητα στον κάδο των υγρών/στερεών καυσίμων, των βιοκαυσίμων, του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας. Το πλάνο προβλέπει την αξιοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των πρατηρίων πώλησης καυσίμων Ελίν και την δραστηριοποίηση των πρατηριούχων στη διάθεση συνδυαστικών πακέτων.

Yπενθυμίζεται ότι από τον Απρίλιο τέθηκε σε λειτουργία το πρώτο πρατήριο αερίου κίνησης της ΕΛΙΝΟΙΛ. Η εταιρεία έκανε το πρώτο βήμα, τοποθετώντας το πρώτο της πρατήριο υγρών καυσίμων και φυσικού αερίου κίνησης σε στρατηγικά επιλεγμένο σημείο, στη Λάρισα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider