Πώς θα κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό αυτές τις γιορτές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό αυτές τις γιορτές
Η γιορτινή διάθεση, οι αγαπημένοι άνθρωποι και μια επίσκεψη στα Praktiker είναι αυτά που χρειάζεστε.

Τα Χριστούγεννα, παρότι τα γιορτάζουμε μέσα στον χειμώνα, είναι συνυφασμένα με την ζεστασιά περισσότερο από κάθε άλλη γιορτή του χρόνου. Μια ζεστασιά που σχετίζεται και με την θερμοκρασία, αλλά δεν περιορίζεται εκεί. Πηγάζει και από το εορταστικό κλίμα που συναντάμε στους δρόμους, από την συναναστροφή με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και από την θαλπωρή του χριστουγεννιάτικα στολισμένου σπιτιού μας.

Πώς, όμως, μπορούμε να συνεισφέρουμε και εμείς σε αυτή τη ζεστασιά προκειμένου να απολαύσουμε τις ομορφότερες γιορτές του χρόνου παρ' όλες τις ιδιαίτερες συνθήκες, αλλά και να γεμίσουμε έμπνευση για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο στο σπίτι; Πάμε να απαντήσουμε σιγά σιγά στην προηγούμενη ερώτηση.

1. Η αλλαγή διάθεσης

Είναι, κοινώς, αποδεκτό πως το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους. Οι ρυθμοί της ζωής μας άλλαξαν, πήγαμε λιγότερα ταξίδια, συναντήσαμε λιγότερους αγαπημένους ανθρώπους, περάσαμε πάρα πολλές ώρες στο σπίτι. Φτάνοντας στο τέλος της χρονιάς ήρθε η ώρα να αναλογιστούμε όλα όσα ζήσαμε να κρατήσουμε τα θετικά που προέκυψαν από όλη αυτή τη δοκιμασία και να δώσουμε αγάπη στον εαυτό μας και στους γύρω μας, ώστε να αλλάξουμε το κλίμα έστω και την τελευταία στιγμή.

2. Ο στολισμός του σπιτιού

Τα φετινά Χριστούγεννα θα περάσουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι από οποιαδήποτε άλλα. Γι' αυτό μπορούμε να το κάνουμε όσο πιο ζεστό και γιορτινό γίνεται. Ανοίγοντας τον Χριστουγεννιάτικο Κατάλογο της Praktiker βρήκαμε χριστουγεννιάτικα δέντρα διαφόρων μεγεθών και ειδών, στολίδια, αλλά και παιχνίδια τόσο για παιδιά όσο και για μεγάλους, όπως ξύλινα επιτραπέζια ποδοσφαιράκια. Σίγουρα θα βάλουμε στο μπαλκόνι μας και λαμπάκια για να μοιραστούμε την ζεστασιά του σπιτιού μας και με την υπόλοιπη γειτονιά.

Με κάθε αγορά δέντρου Frozen μάλιστα, η Praktiker προσφέρει €10 στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου».

insider

3. H συναναστροφή με αγαπημένους ανθρώπους

Μέσα στις δυσκολίες που έχει δημιουργήσει το lockdown υπάρχει και κάτι θετικό. Το ότι θα είμαστε κοντά με κάποια από τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ανήμερα των γιορτών όπως όλα δείχνουν θα έχουμε τη δυνατότητα να μαζευτούμε περισσότερα άτομα σε κάποιο φιλικό/συγγενικό σπίτι. Γι' αυτό καλό είναι να βρεθούμε με άτομα που αγαπάμε πραγματικά και μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε πιο όμορφα αυτές τις μοναδικές ημέρες.

4. Η δημιουργία της κατάλληλης θερμοκρασίας

Πέρα από την ζεστασιά που θα μας δημιουργήσαν τα θετικά συναισθήματα, οι δικοί μας άνθρωποι και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός, χρειαζόμαστε και τις κατάλληλες συσκευές που θα αυξήσουν την κυριολεκτική θερμοκρασία του σπιτιού μας. Στον Κατάλογο Θέρμανσης της Praktiker  υπάρχουν συσκευές για κάθε τσέπη και γούστο. Από θερμάστρες και αφυγραντήρες, καλοριφέρ λαδιού, είδη τζακιού μέχρι πανέμορφα χαλιά.

insider

5. Οι εκπλήξεις

Τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς εκπλήξεις; Ακόμα και αν οι άνθρωποι για τους οποίους θα πάρετε δώρα έχουν ξεπεράσει την ηλικία που κάποιος πιστεύει στον Άγιο Βασίλη,  περιμένουν από εσάς ένα δώρο που θα τους φτιάξει τη διάθεση. Ένα δώρο που δεν φτιάχνει τη διάθεση μόνο σε αυτόν που το δέχεται, αλλά και σε αυτόν που το κάνει.

Η Praktiker είναι πλάι μας αυτές τις γιορτές τόσο με tips και ιδέες όσο και με ευέλικτες υπηρεσίες που πάντα καλύπτουν τις ανάγκες όλων:

Δωρεάν παράδοση για online αγορές άνω των €249

› Μηνιαίο πλάνο δόσεων «Δόοοση θέλεις»

› Έως 24 άτοκες δόσεις από €50 αγορών

› Πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker

› 3 χρόνια minimum εγγύηση σε όλα τα προϊόντα

Εξίσου σημαντικό είναι ότι έχει φροντίσει να εξασφαλίσει ότι όλοι θα βρουν αυτό που χρειάζονται:

› Επικοινωνία με το eshop Praktiker.gr στα τηλέφωνα: 800 100 1122 (από σταθερό) & 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-21:00 & Σάββατο 08:00-18:00 ή μέσω e-mail: [email protected]

› Τηλεφωνικές παραγγελίες σε όλα τα καταστήματα: Δευτέρα - Παρασκευή, 08:00 - 21:00, Σάββατο, 08:00 - 16:00, Κυριακή 08:00 - 16:00. Υπηρεσία Click-Away: Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή από το κατάστημα, θα ενημερώνεστε από το τηλεφωνικό κέντρο του καταστήματος που έχετε επιλέξει σχετικά με την ημέρα, αλλά και το διάστημα παραλαβής.

› Εξυπηρέτηση στα καταστήματα αποκλειστικά για πωλήσεις χονδρικής σε επαγγελματίες Δόμησης: Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 - 21:00, Σάββατο, 08:00 - 16:00, Κυριακή, 08:00 - 16:00.

insider

Τα Χριστούγεννα του 2020 βρίσκονται προ των πυλών και έχει έρθει η ώρα να κρατήσουμε τα σπίτια μας ζεστά!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider